- Jeg var utro kun dager før bryllupet

Ekteskapet varte i to uker...

UTRO: Mario Lopez var utro mot Landry på sitt eget utdrikningslag. Foto: All Over Press
UTRO: Mario Lopez var utro mot Landry på sitt eget utdrikningslag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen og programlederen Mario Lopez (37), blant annet kjent fra serien «Pacific Blue», var utro mot ekskona Ali Landry (37) på sitt eget utrikningslag, få dager før bryllupet.

Ekteskapet, som ble inngått for syv år siden, varte kun i to uker. Men det er først nå Lopez snakker ut om hva som egentlig skjedde.

- Jeg var ikke klar til å slå meg til ro på det tidspunktet. Og jeg var ikke mann nok til å vite hva jeg skulle gjøre med det, sier han Howard Sterns Sirius Radio Show ifølge Daily Mail.

Lopez forteller at ekskona Landry, som tidligere ble kåret til Miss USA, en dag etter bryllupet viste ham et bilde, der Lopez og en kvinne var i hete omfavnelser i et svømmebasseng under utdrikningslaget.

- Jeg sa til henne at vi skulle til Cabo for å fiske, men fetteren min overrasket meg og sa at vi heller skulle dra til alle de heteste partystedene.

TV-stjernen forteller under radioshowet at han angrer på sine tidligere synder.

- Det var åpenbart feil av meg å lyve, og jeg burde aldri ha satt meg selv i den posisjonen. Jeg måtte gjennom masse drama, og til slutt mannet jeg meg opp til å si: «Hør her, jeg er ikke klar for dette».

Da Landry og Lopez giftet seg hadde de vært sammen i seks år. Grunnen til at han valgte å gifte seg, var at han følte det var den rette tingen å gjøre, etter å ha vært sammen så lenge.

- Jeg tror at om man er sammen i noen år, så bør man enten ta det ett steg videre eller slå opp, ikkesant? Det var ingenting som egentlig var galt med henne. Hun var vakker, en snill jente, hun kom fra en flott familie, ville blitt en god mamma. Men jeg blandet kalde føtter med å ikke være klar, sier Lopez.

Lopez og hans kjæreste Coutney Mazza ble foreldre for første gang i fjor. Landry giftet seg med Alejandro Gomez Moteverde i 2006.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mario Lopez ble pappa