- Jeg var utro flere ganger

Popstjernen innrømmer sidesprang.

INNRØMMER SIDESPRANG: Popstjernen Fergie innrømmer til bladet Elle at hun har vært utro mot en rekke kjærester - helt til hun møtte sin ektemann Josh Duhamel. Foto: All Over Press
INNRØMMER SIDESPRANG: Popstjernen Fergie innrømmer til bladet Elle at hun har vært utro mot en rekke kjærester - helt til hun møtte sin ektemann Josh Duhamel. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen Stacy Ann Ferguson (35) - også kjent som Fergie - fornyet i januar ekteskapsløftene til filmstjerne-ektemannen Josh Duhamel, etter at en kvinne påstod han hadde vært utro mot henne.

Både Fergie og ektemannen avviste påstandene som oppspinn, men nå avslører Black Eyed Peas-sangerinnen at hun selv ikke er ukjent med utroskap.


Fergie sier i et intervju med bladet Elle at det først var etter at hun ble sammen med Josh Duhamel at hun lærte seg å være trofast.
 
- Da jeg var yngre, var jeg utro flere ganger. Jeg hadde kjærester, men så kom ferien og jeg var litt uskikkelig. Nå er jeg en kjæreste-jente, en romantiker, sier hun ifølge nettstedet Aceshowbiz.com.

Fergie hevder at hun foretrekker sin tilværelse som gift kvinne framfor serie-utroskapen.

- Man får en dypere kjærlighet for hverandre, i tillegg til det første begjæret, forelskelsen og alt slikt. Man vokser sammen og det får man til å elske hverandre enda dypere, sier hun til Elle.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Tiger hadde sex med naboens datter