Tiril Sjåstad Christiansen:

- Jeg var utmattet

Forloveden ble redningen da Tiril Sjåstad Christiansen hadde jobbet for hardt.

FIKK HJELP: Tiril Sjåstad Christiansen ga alt under sin første sesong som programleder for «Farmen kjendis». Påkjenningen gjorde at hun måtte få hjelp. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FIKK HJELP: Tiril Sjåstad Christiansen ga alt under sin første sesong som programleder for «Farmen kjendis». Påkjenningen gjorde at hun måtte få hjelp. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

For noen uker siden kunne tv-profil og oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) slippe jubelen løs som vinneren av «Farmen kjendis». I kjent «Farmen»-stil bød årets sesong på både latter, tårer, intriger, krangler og skader, men ikke alt var som før inne på «Farmen kjendis»-gården.

I år var nemlig programlederen byttet ut, og tidligere freeskier Tiril Sjåstad Christiansen (25), trådte inn i jobben som Gaute Grøtta Grav (40) har hatt de tidligere sesongene.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

25-åringen kan imidlertid fortelle at tv-jobben ikke bare var en dans på roser. I et intervju med VG forteller 25-åringen fra Geilo, som kan se tilbake på en imponerende karriere som skikjører, at i likhet med i bakken, ga hun absolutt alt under innspillingen. Og det kostet krefter.

- Utmattet

- Jeg ble overrasket over hvor sliten jeg ble. Det hadde jeg ikke sett for meg, sier hun til avisen.

De heftige jobbtimene tæret på Tiril, og redningen ble ingen ringere enn hennes forlovede, Stian Lauritzen (32).

- Etter de seks ukene med innspilling, hadde jeg kink i nakken og klarte nesten ikke å vri meg. Da måtte jeg tilkalle Stian og få han ned til innspillingsstedet for å knekke opp. Da hadde jeg gått med høye skuldre i flere uker - jeg var så nervøs. Jeg merket at jeg var utmattet etter innspilling. Da hadde jeg vært så påskrudd i lang tid, sier hun videre.

Tiril og forloveden har vært et par siden 2017, etter at de møttes under en OL-samling det samme året. Den gang fikk de bare møttes et par ganger før de tilbrakte syv uker fra hverandre grunnet jobb. Da de først fikk tid sammen valgte de å reise på en ferie til Spania - og man kan vel si at resten er historie.

Paret forlovet seg i desember 2018, og skulle etter planen ha giftet seg i Itialia nå til sommeren. Slik blir det ikke. I likhet med mange andre par har også Tiril og Stian sett seg nødt til å utsette bryllupet som følge av coronapandemien.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Mulig pengetap

Til «God Kveld Norge» fortalte 25-åringen i slutten av mars at de hadde sendt ut den triste beskjeden til gjestene sine. Tiril synes selv det er «kjempekjedelig» å måtte utsette bryllupet, men har innsett at det er for risikabelt å vente for å se om coronasituasjonen vil endre seg.

- Det er nesten så jeg har glemt det allerede, eller fortrengt det, sa hun.

Utsettelsen har også gjort at paret nå ikke er sikre på om de faktisk kommer til å gifte seg i Italia. Tiril kunne nemlig avsløre at de er åpne for andre muligheter, blant annet hjembygda hennes, Geilo.

Det faktum at de ikke får gitt hverandre sitt ja i Italia er imidlertid ikke den eneste nedturen. Med tanke på at bryllupet allerede var betalt på forhånd, er det uvisst om de får igjen alle pengene.

- Så vi får se. Det blir spennende. Jeg er ganske mye i samtaler med forsikringsselskaper om dagen. Det er litt surt, men det er jo ingenting i det store bildet, så jeg skal ikke sitte og klage på det, sa Tiril i mars.

LES OGSÅ: - Det var ikke utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer