SKRYTER AV VENNEN: - Jeg unner alle i verden en venn som Geir, sier Jan Thomas til Se og Hør.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
SKRYTER AV VENNEN: - Jeg unner alle i verden en venn som Geir, sier Jan Thomas til Se og Hør. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Jeg var ute og rotet i mørket

Kjendisstylisten takker vennen for at han gjorde livet verdt å leve.

SEHER.NO: I dag opplever kjendisstylisten Jan Thomas (42) stor suksess med sin egen skjønnhetssalong i Oslo, samt  på parketten som en av deltagerne i "Skal vi Danse" på TV2.

Men livet har ikke alltid vært like lett for den sympatiske 42-åringen. Allerede som 17-åring flyttet han til USA for å skape en karriere, men opplevde fort at det var andre kriterier for å komme seg opp og fram der borte. Til Se og Hør forteller 42-åringen at Hollywood-livet besto av festing, soving og at det som avgjorde hvilken behandling man fikk i byen, var basert på utseendet.

Nå avslører kjendisstylisten at det var én spesiell mann som hjalp ham å gjøre livet verdt å leve i Hollywood - nemlig parfymekongen Geir Næss.

- Jeg var ute og rotet i mørket, og Geir hjalp meg tilbake, sier  Jan Thomas til bladet.
Sier du at du ikke så noe lys i enden av tunellen? Spør bladet.

- Altså, døden er endelig, da er det ikke mer. Det har jeg sagt til vennene mine som har rotet med slike tanker. Jeg nyter livet i høyt tempo. Det har jeg alltid gjort, sier Jan Thomas.

Geir har tjent seg styrtrik på parfymene "Geir" og "Laila".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Åpner seg i ny homobok