- Jeg var utbrent

Kroppen til A1-Christian fikk nok.

KOM TIL GULLFINALEN: A1 fikk jentene til å hyle av begeistring da boybandet opprådde under MGP-finalen i Oslo Spektrum. Foto: Per Ervland
KOM TIL GULLFINALEN: A1 fikk jentene til å hyle av begeistring da boybandet opprådde under MGP-finalen i Oslo Spektrum. Foto: Per Ervland Vis mer
SEHER.NO: Lørdag kjempet Christian Ingebrigtsen (33) sammen med boybandet A1 i den norske Grand Prix-finalen, hvor de til slutt måtte se seg slått av den klassiske sangeren Didrik Solli-Tangen (22).

33-åringen har sammen med Ben Adams (28) og Mark Read (31) gjort comeback i Norge de siste månedene, men bandet var på sitt aller største på 90-tallet.

Til magasinet Cosmopilitan avslører imidlertid Ingebrigtsen at det ikke alltid har vært lett å leve et liv i rampelyset med høyt tempo.

- Jeg var utbrent i fjor. I tjueårene klarer du å holde et slik kjør, men ikke nå. Kroppen sa ifra. Jeg er ikke den personen som syter og klager, og jeg sa en del ting under intervjuer som jeg angrer på. Jeg burde ha ligget hjemme på sofaen, sier han til Cosmopolitan.

Da A1 var på sitt største hadde de hylende jenter etter seg til en hver tid, og 33-åringen minnes perioden godt.

- Det ble mye skriking. Overraskende mye. Også ble det kastet opp truser. Da er vi virkelig tilbake på gode gamle trakter...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her sjarmerer A1 Ingeborg i senk