BLE UTBRENT: Under OL i Sotsji (bildet) skjønte Aksel Lund Svindal at noe var galt med formen, men han hadde ikke tid til å fikse det. Etter nedturen i OL og i Verdenscupen var 31-åringen nødt til å ta en time-out, forteller han til Dagbladet i dag.  Foto: Stella Pictures
BLE UTBRENT: Under OL i Sotsji (bildet) skjønte Aksel Lund Svindal at noe var galt med formen, men han hadde ikke tid til å fikse det. Etter nedturen i OL og i Verdenscupen var 31-åringen nødt til å ta en time-out, forteller han til Dagbladet i dag. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var utbrent

Alpinesset Aksel Lund Svindal snakker om nedturen etter OL i Sotsji.

Publisert

SEOGHØR.NO: Aksel Lund Svindal (31) var blant Norges største gullhåp under OL i Sotsji i vinter. Men den sjarmerende skistjernen måtte forlate OL-byen uten en eneste medalje, og han mislyktes i sammenlagtcupen.

- Jeg var utbrent av hele sirkuset og alt det som følger med, innrømmer han overfor Dagbladet i dag.

- Det blir sånn at jeg står på ski i fem minutter. Så må jeg snakke om de fem minuttene i en time etterpå. Det er utrolig krevende, forteller 31-åringen til avisen.

Etter sesongavslutningen i mars stakk Aksel, som har vært singel etter bruddet med Julia Mancuso (30) i fjor høst, av fra alt.

MILJØFORANDRING: Aksel under en alternativ treningsøkt med det norske laget i Trentino i Italia i slutten av mai. Foto: Splash News/ All Over Press
MILJØFORANDRING: Aksel under en alternativ treningsøkt med det norske laget i Trentino i Italia i slutten av mai. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Etter fjell- og sykkelturer med kamerater i Alpene og tid på familiehytta i den svenske skjærgården, har alpinesset klart å ta et skritt tilbake og gleder seg til en ny sesong.

- Jeg vet ikke om jeg er god nok til å vinne i sesongåpninga i Lake Louise, men spenninga kjenner jeg. Jeg har snakket lite om det i sommer, for det er godt å kunne legge det litt vekk. Det er slitsomt å være spent hele tiden, men når jeg snakker om det nå så kjenner jeg det i magen. Det kribler, sier en spent Lund Svindal til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Derfor er vi barnløse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer