LA EN PLAN: Kim Kardashian avslører at hun la en babyplan i tilfelle det ikke skulle ende bra mellom henne og ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix
LA EN PLAN: Kim Kardashian avslører at hun la en babyplan i tilfelle det ikke skulle ende bra mellom henne og ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

- Jeg var usikker på Kanye

Kim Kardashian ville fryse ned sæden til ektemannen i tilfelle forholdet ikke skulle vare.

Publisert

Det er ingen tvil om at ekteparet Kim Kardashian West (37) og Kanye West (41) har vært gjennom både oppturer og nedturer i løpet av det hittil fire år lange ekteskapet.

I den nyeste episoden av realityserien «Keeping up with the Kardashians» avslører Kim at hun på et tidspunkt var i tvil om forholdet til ektemannen ville vare.

Det kommer frem i en samtale med familiens gode venn Larsa Pippen (44), da de snakker om at både Kims søster Kourtney Kardashian (39), og hennes ekskjæreste Scott Disick (35), vil ha flere barn.

Selv om de to ikke lenger er kjærester, har det nemlig ingenting å si, mener Kim.

Ville fryse ned sæd

Under samtalen avslører nemlig Kim at hun faktisk hadde i tankene å fryse ned sæden til sin ektemann etter at de fikk datteren North West (5) sammen i 2013.

MOR OG DATTER: Kim Kardashian med sin førstefødte North West i New York for noen dager siden. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Kim Kardashian med sin førstefødte North West i New York for noen dager siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville hatt alle mine fire barn (som Kourtney har, journ.anm.) sammen med samme person. Da jeg ble gravid med North, var jeg usikker på om jeg og Kanye faktisk kom til å ende opp sammen, avslører Kim, ifølge MTV.

- Jeg sa: «Vi kan slå opp, men la meg i hvert fall få litt sæd slik at jeg kan få et barn til». For da kunne jeg fått barn med søsken, og da hadde alt vært bra, fortsetter hun.

La slu babyplan

At barn helst skal være fra samme foreldre, er tydelig noe som er viktig for Kim. Etter praten med Larsa i den ferske «Keeping up with the Kardashian»-episoden legger de to nemlig en slu plan for hvordan de skal få Kourtney til å ville ha flere barn med sin ekskjæreste Scott.

- Om de begge ønsker seg flere barn, kan de ikke bare få dem sammen? Barna deres er vakre, uttaler Kim.

- Altså, Scott har jo en kjæreste og Kourtney har en kjæreste. Såpass skjønner vi. Men de trenger jo ikke å ha sex. Det kan skje gjennom prøverørsbefruktning, smiler hun spøkefullt, hvorpå Larsa svarer at det hadde gjort situasjonen mye enklere for alle.

Kim stopper ikke med å lufte planen for venninnen. Hun tar rett og slett opp telefonen sin og sender en e-post til hele familien for å beskrive sin utspekulerte plan.

- Jeg må fortelle resten av familien dette for å si: «Bør vi oppmuntre dette? Hvor søtt hadde ikke dette vært? De må ha et nytt barn», skrev hun ivrig til sine resterende søstre.

Festet sammen etter bruddet

At Kourtney nå er singel, kan bety at Kims plan faktisk får konsekvenser. Etter et halvannen år langt forhold, tok romansen mellom Kourtney og 14 år yngre Younes Bendjima (25) slutt i august.

Saken fortsetter under:

Det skal ha vært trebarnsmoren som avsluttet forholdet, og de siste ukene har det kommet frem at hennes berømte søstre, Kim og Khloé (34) tilsynelatende er fornøyde med beslutningen.

Dette klarte heller ikke sistnevnte å skjule da deres yngste søster, Kylie Jenner, feiret 21-årsdagen sin i starten av august.

På Instagram-stories delte Khloé nemlig en kort video av Kourtney som sitter ved siden av Scott med teksten «A girl can dream».

Det er usikkert hva 34-åringen mener med den kryptiske beskjeden, men ifølge Metro er fansen overbevist om at Khloé drømmer om at storesøsteren skal finne tilbake til eksen.

Ferdig med Scott?

Ifølge nettstedet var Kourtney og Scott nærmest uatskillelige på bursdagsfesten - dagen etter at flere kilder hevdet overfor E! News at 35-åringen er glad for at eksen er singel igjen:

- Scott er veldig glad for at Kourtney har kuttet ut Younes. Selv om han selv er lykkelig i sitt forhold, har han aldri likt forholdet til Younes og Kourtney, sa kilden.

Saken fortsetter under:

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

39-åringen skal imidlertid føle seg fullstendig ferdig med Scott.

- Kourtney kommer aldri til å bli sammen med Scott igjen. Hun er glad for at han har det bra og at han tilbringer tid med barna. Hun er fornøyd med samarbeidet de har, men det er det, sa en kilde til People.

Om Scott og Kourtney noen gang kommer til å finne tilbake til hverandre gjenstår å se. For tiden er imidlertid Scott tilsynelatende lykkelig sammen med kjæresten Sofia Richie (20).

LES OGSÅ: Letter på sløret om det ville livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer