- Jeg var usikker og forvirret

Lene Alexandra innrømmer at selvfølelsen hennes ikke var på topp, og er i dag glad hun ikke gikk videre i Melodi Grand Prix.

<strong>HOLDT IKKE:</strong>  8. januar 2010 sto Lene Alexandra på scenen under den første delfinalen i Melodi Grand Prix 2010, som fant sted på Ørlandet. Men 29-åringen ble ikke stemt videre. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
HOLDT IKKE: 8. januar 2010 sto Lene Alexandra på scenen under den første delfinalen i Melodi Grand Prix 2010, som fant sted på Ørlandet. Men 29-åringen ble ikke stemt videre. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har skjedd mye på kort tid for Lene Alexandra Øien (29), som startet som glamourmodell og i 2004 var med i «Robinson-ekspedisjonen» på TV 3.

Etter den tid har 29-åringen deltatt i programmer som blant andre «Skal vi danse», og er nå med og kjemper om å bli kronet til «Norges tøffeste kjendis» i TVNorge-programmet «71 grader nord».

I januar i fjor deltok Lene Alexandra i Melodi Grand Prix med låten «Primadonna», men røk ut allerede i første delfinale. Nå innser artisten at hun ikke hadde så sterk selvfølelse på den tiden.

sine egne nettsider poster 29-åringen et bilde fra delfinalen på Ørlandet, og skriver at hun er glad hun ikke gikk videre i konkurransen.

«Dette bildet er fra MGP når jeg ikke kom til ekstrasjansen engang. Men jeg lærte masse av det. I ettertid ser jeg at selvfølelsen min ikke var så sterk på dette tidspunktet og jeg er glad jeg ikke kom videre. Skjebnen hadde andre planer for meg».

Til Seher.no forteller artisten at hun i etterid har innsett at hun ikke var klar for å være med på Grand Prix.

- Jeg var sliten fysisk og det gikk utover min psyke. Jeg var egentlig ikke klar for det, men jeg klarte ikke å se det før i ettertid. Det er ikke alltid lett å se seg selv fra utsiden. Det er lettere å reflektere over ting når man får det på avstand. Jeg var veldig usikker og forvirret da jeg var med i MGP forrige gang.

Hun velger å tro det var en mening med at hun ikke gikk videre i konkurransen.

- Grunnen til at jeg er glad jeg ikke gikk videre er fordi det ga meg tid til å trekke meg tilbake og jobbe med min egen selvfølelse og bli bedre kjent med meg selv. Det at jeg ikke gikk videre var for meg et tegn på at det var et skritt i feil retning og at det var ikke meningen jeg skulle fortsette i den retningen.

Den aktive 29-åringen innrømmer at hun slet med selvfølelsen i ungdomstiden, og at hun stadig jobber med å bli mer glad i seg selv.

- Jeg har slitt veldig med selvfølelsen i ungdomstiden og er stadig inne i en prosess hvor jeg jobber med å bli mer glad i meg selv. Vi er alle inne i en utvikling og en prosess i større eller mindre grad og ulike hendelser i livene våre gjør at selvfølelsen svinger opp og ned. Selvfølelse er ferskvare og noe man må jobbe med hele tiden på lik linje med for eksempel fysisk trening for å holde seg i form.
 
Lene Alexandra imponerte hele Norge med sine dansekunnskaper da hun stakk av med seieren i «Skal vi danse» i 2008. Men nå forteller hun til Seher.no at hun egentlig bare var en usikker, liten jente da hun deltok i konkurransen.

- Jeg har kastet meg ut i mange ting jeg ikke kan og tatt utfordringer på strak arm. Da jeg skulle delta i «Skal vi danse» var jeg en usikker liten jente som bare ville ha kjærlighet og heldighvis fikk jeg kjærlighet fra det norske folk. Det at jeg vant «Skal vi danse» gjorde meg mer selvsikker og jeg følte meg mer akseptert. Jeg er utrolig takknemmelig for at jeg fikk denne muligheten.

Nå har hun innsett at han må være sterk for å overleve i den tøffe artistbransjen.

- Man er nødt til å være sterk psykisk og vite hva man vil. Hvis ikke blir man spist levende. Det er en hard bransje. Vet man ikke hva man vil blir man styrt i alle slags mulige retninger og man kan lett miste seg selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var noen som klikket fullstendig   
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer