- Jeg var ung og det var veldig tøft

Bruddet med Marit Larsen gikk hardt innpå Marion Ravn.

GLAD: Endelig kan Marion Ravn smile, og har fått mye positiv omtale etter sin deltakelse i TV 2-serien «Hver gang vi møtes» i vinter. Foto: TV 2
GLAD: Endelig kan Marion Ravn smile, og har fått mye positiv omtale etter sin deltakelse i TV 2-serien «Hver gang vi møtes» i vinter. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2002 gjorde Marit Larsen og Marion Ravn suksess i jentebandet M2M, og reiste USA rundt på turné.

Men midt oppi det hektiske turnelivet kom sjokkbeskjeden: Marion Ravn, som da var 18 år, fikk platekontrakt, men det uten makker Marit Larsen.

Marion Ravn fortalte åpenhjertig om den gledelige nyheten til media, uten først å ha gitt bestevenninnen Marit beskjed om tingenes tilstand.

- Jeg var ung og det var veldig tøft. Jeg hadde akkurat fylt 18, og jeg var usikker på hvordan jeg skulle håndtere det. Det var en lite hyggelig periode. For meg var det viktig å ha folk rundt meg som kjente den ekte historien og den ekte meg, forteller hun åpenhjertig i papirutgaven av MOT Magasinet.

Hun fikk etter hvert mye tyn for å ha håndtert situasjonen på den måten hun gjorde:

- Det virket som om jeg dumpet bestevenninnen min for solokontrakt, men sånn var det ikke. Det var aldri noen stor dramatikk rundt det, selv om mediene gjerne ville ha en skandalehistorie.

Men ettersom årene har gått, og folk har blitt bedre kjent med gifteklare Marion Ravn gjennom TV-programmer som «Hver gang vi møtes», har 28-åringen opplevd at folk som tidligere hadde et dårlig inntrykk av henne har snudd:

- De skriver at det er hyggelig å bli kjent med meg som person og som artist. Andre beklager at de har tatt feil av meg, og skriver at de nå har blitt kjent med den virkelige meg, sier hun til MOT.

Marion Ravn gifter seg med snøbrettkjører-kjæresten Andreas Ygre Wiig (31) på bursdagen sin 25. mai i år.

LES OGSÅ: Nå er One Direction i Norge!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer