- Jeg var undervektig

Paris Hilton innrømmer at hun var for slank.

<strong>FORVANDLING:</strong> Fra å tidligere ha syltynne armer, har Paris nå fått muskler på armene. Da hun spaserte nedover catwalken under et moteshow i Sao Paulo i februar, fikk de oppmøtte se en muskuløs hotellarving.  Foto: Stella Pictures
FORVANDLING: Fra å tidligere ha syltynne armer, har Paris nå fått muskler på armene. Da hun spaserte nedover catwalken under et moteshow i Sao Paulo i februar, fikk de oppmøtte se en muskuløs hotellarving. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hotellarvingen Paris Hilton (30) har gjennom sine mange år i Hollywood mottatt mye kritikk for sin sylslanke figur.

Nå innrømmer også 30-åringen at hun selv synes hun har vært i tynneste laget.

- Jeg var undervektig. Nå er jeg normalvektig, sier 30-åringen ifølge FitPerez til OK Magazine.

I februar dukket nemlig en Paris opp med splitter ny kropp og viste seg fram for fotografene.

Etter at Hollywoodstjernen ble sammen med den 35 år gamle kroppsbyggeren Cy Waits, har hun selv blitt opptatt av muskler, og skal ha gått på en diett der hun har fått i seg hele 3.500 kalorier daglig. I tillegg har hun trent mye, blant annet med vekter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han reddet livet mitt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer