- Jeg var syk i magen av nervøsitet

Regissøren var nervøs før forhåndsvisningen av «Hodejegerne», mens Aksel Hennie er helt sikkert på at det blir en suksess.

<strong>HELT SIKKER:</strong> Aksel Hennie er helt sikker på at filmatiseringen av «Hodejegerne» blir en suksess. Foto: SCANPIX
HELT SIKKER: Aksel Hennie er helt sikker på at filmatiseringen av «Hodejegerne» blir en suksess. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Aksel Hennie (35) er i Cannes for å promotere filmatiseringen av Jo Nesbøs «Hodejegerne». Filmen ble vist for internasjonale filmdistributører, som kalles verdens mest kritiske filmpublikum. Regissøren Morten Tyldum forteller at han var syk av nervøsitet.

- Jeg var sjuk i magen av nervøsitet. Men ikke bare ble folk sittende hele filmen gjennom, de ga applaus da den var over, sier regissøren ifølge Dagbladet.

Hovedrolleinnhaveren Aksel Hennie sier på sin side at han aldri har vært så trygg på en film før.

- Etter hvert er jeg blitt vant til å se filmer med meg selv eller andre i som ikke er ferdige, og jeg tror aldri jeg har vært så trygg på en film noen gang som jeg er på denne, sier Aksel til VG.

Videre forteller skuespilleren at han kjenner seg igjen i rollens mindreverdighetskompleks og skyhøye selvtillit.

- Det tror jeg alle kan kjenne seg igjen i - å ha tro på seg selv, men likevel ha usikkerhet i situasjoner, sier han.

Ifølge Tyldum var de internasjonale filmdistributørene mest imponert over bruk av svart humor og sex.

- En del ting vi oppfatter som helt naturlig i norsk film, synes utlendingene er helt hårreisende. Men det gjør at de oppfatter filmen som eksotisk. Vårt forhold til både nakenhet og sex synes de er befriende.

Aksel Hennie er kompis med forfatter Jo Nesbø gjennom deres felles hobby, klatring. Han innrømmer derimot at han ikke hadde lest noen av bøkene før det ble aktuelt med en filmrolle.

- Men nå har jeg begynt på dem, legger han til.

Aksel er i Cannes sammen med kjæresten Tone Damli Aaberge, men takket nei til å la seg avbilde med dama og ønsker å ha fokus på filmen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Jeg er lykkelig om dagen!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer