I HARDT VÆR: Det er ikke første gang Sven Göran Eriksson er innblandet i en utroskapsskandale. Hvor lenge holder kjæresten Nancy ut? Foto: SCANPIX
I HARDT VÆR: Det er ikke første gang Sven Göran Eriksson er innblandet i en utroskapsskandale. Hvor lenge holder kjæresten Nancy ut? Foto: SCANPIXVis mer

Jeg var Svens elskerinne

Nok en gang er Sven Göran Eriksson hovedpersonen i pikant utroskapsskandale.

SEHER.NO: - Jeg har vært Svens elskerinne kontinuerlig i åtte år. Jeg elsker ham, og jeg vet han elsker meg.

Dette forteller den italienske skjønnheten Monica Casti (41) til The News Of The World.

Den tidligere modellen avslører at hun skal ha vært Sven Göran Erikssons (51) elskerinne gjennom en årrekke. Nå snakker hun ut om sine sexy møter med den det engelske fotballandslagets forhenværende trener.

Ifølge Monica - som er svært lik Svennis' forlovede Nancy Dell'Olio - er det ikke mange ukene siden hun og den serieutro svenske fotballtreneren sist møttes for å ha sex på et hotell i Sverige.

- Det var 8. mars. Sven jobbet i Stockholm og spurte om jeg ville være sammen med ham. Jeg fløy fra Roma og ankom Sverige kl 17.15, forteller skjønnheten, som hevder det ikke bare var snakk om sex - men ekte kjærlighet.

- Så elsket vi. Jeg følte alltid at vi var et par når vi var sammen. Vi var svært intime.

Monica har stått last og brast ved Svennis' side også da det ble avslørt at han skal ha vært utro med TV-stjernen Ulrika Jonsson og FA-skjønnheten Faria Alam. Men da det nylig ble kjent at fotballkjendisen planlegger bryllup og baby med kjæresten Nancy, fikk Monica nok av å snike seg rundt.

- Nå er jeg lei av å skjule sannheten. Jeg trodde han var en gentleman, sier hun til News Of The World.

LES OGSÅ: Svensk sexhets på nett