- Jeg var supernervøs

Alexandra Joner glemmer ikke sin første date med kjæresten og finansmannen Runar Vatne.

RIK: Alexandra Joner med kjæresten og millionæren Runar Vatne.  Foto: FameFlynet Norway
RIK: Alexandra Joner med kjæresten og millionæren Runar Vatne. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 2012 har artist, danser og skuespiller Alexandra Joner (24) vært sammen med Runar Vatne (39), og det siste året har paret bodd i Vatnes hus på Frogner i Oslo.

I dag slår Joner seg løs i sitt eget dansestudio i kjelleren, men overfor VG avslører 24-åringen at hun følte seg mindre tilpass første gang hun var på stevnemøte med sin blivende samboer.

SØT: Alexandra Joner har ofte antrekk man legger merke til.  Foto: Stella Pictures
SØT: Alexandra Joner har ofte antrekk man legger merke til. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter først å ha møtt den 15 år eldre finansmannen på Petter Stordalens hotellåpning i Gøteborg, skulle hun nemlig møte ham igjen «på ordentlig», over en bedre middag på Tjuvholmen i Oslo.

Var nervøs

-  Jeg var supernervøs. Tenk om jeg bare har innbilt meg at det var hyggelig den første gangen vi møttes.

Det er alltid annerledes på en fest med mange andre til stede. Og nå skulle vi sitte sammen, bare vi to, og bli kjent på ordentlig!, minnes Alexandra Joner overfor VG i dag.

Heldigvis var parets første stevnemøte vellykket, og den ferske romansen fikk sin virkelige ildprøve da Vatne fikk møte Joners cubanske mor – og ble utsatt for en «alvorsprat» mens Joner selv var på toalettet.

- Var bekyrmet for hva mamma hadde sagt

- Jeg var bekymret for hva mamma hadde sagt. Hun er unorsk, veldig direkte, sier akkurat det hun mener og tenker, innrømmer den «Tap Dance»-aktuelle sangeren overfor VG – og påpeker at samboeren bestod «svigermorprøven» med glans.

– Ja, det stemmer at jeg og Runar har flyttet sammen, men mer enn det har jeg ikke lyst å si, sier Alexandra til Se og Hør i desember.

RIK: På Universal sin sommerfest.  Foto: FameFlynet Norway
RIK: På Universal sin sommerfest. Foto: FameFlynet Norway Vis mer


 
LES OGSÅ: Går alltid på diett

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer