BETALTE IKKE LEIE: Ifølge huseieren betalte ikke Mischa Barton husleie på 3 måneder. Foto: Stella Pictures
BETALTE IKKE LEIE: Ifølge huseieren betalte ikke Mischa Barton husleie på 3 måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var stresset

Derfor ble Mischa Barton innlagt på psykiatrisk avdeling...

SEHER.NO:  Den tidligere "O.C"- stjernen Mischa Barton (23) har den siste tiden hatt flere skandaler rundt seg. Nå har hun også blitt beskyldt for å ikke ha betalt husleien i sitt hjem i New York.

Nå har eierne av leilighetskomplekset M.R.A Realties saksøkt stjernen.


Ifølge Female First har ikke Mischa sine talsmenn kommentert saken. Men huseieren vil at hun skal betale for de siste tre månedene, samt andre kostnader de har hatt i forbindelse med saken.

Mischa - som også har et hjem i Los Angeles- signerte en ettårig kontrakt sist september for at hun skulle ha et sted å bo mens hun filmet sin nye TV-serie "Beautiful Life".

Men serien ble derimot kansellert etter kun to episoder. 

Den unge skuespillerinnen har ikke hatt det lett det siste året. I fjor ble hun ufrivillig lagt inn på psykiatrisk avdeling.

Men Mischa hevder at dette var på grunn av visdomstennene.

- Jeg dro til sykehuset fordi jeg hadde store smerter i visdomstennene mine, og jeg endte opp med å bli innlagt. Men det var bare fordi det ble så mye for meg, og jeg var stresset og ute av meg. 

Vi belønner godekjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Kaster klærne i TV-serie