Kathrine Sørland:

- Jeg var solgt

Kathrine Sørland deler et åpenhjertig innlegg til ære for sin utkårede.

FORELSKET: Kjærligheten blomstrer fortsatt for Kathrine Sørland og Andreas Holck. Foto: Privat
FORELSKET: Kjærligheten blomstrer fortsatt for Kathrine Sørland og Andreas Holck. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Kathrine Sørland (41) og Andreas Holck (51) har vært gjennom både opp- og nedturer i forholdet sitt. Paret giftet seg i Stavanger domkirke i 2006, og sammen deler de sønnen Leon.

I september 2018 kom nyheten om at paret hadde flyttet fra hverandre etter 12 års ekteskap, og det skulle gå tre år før paret fant veien tilbake til hverandre.

I dag er det likevel liten tvil om hvor paret står. I anledning Holcks bursdag bretter nemlig Sørland ut om hvordan paret møttes på tidlig 2000-tallet i en kjærlig og nostalgisk tekst.

«Jeg var solgt»

Bildet på Sørlands Instagram-profil viser paret smile fra øre til øre, og under bildet skriver hun en kjærlighetserklæring til sin utkårede.

«Husker eksen sa til meg idet han smelte igjen døren: 'Typisk deg, så kommer du nok til å finne deg en høy, kjekk østlending med mørkt, halvlangt hår som jobber som eiendomsmegler'. Yeah right sa jeg … Men lite visste jeg hvor rett han skulle få.», skriver hun innledningsvis.

«Året var 2004, på et svett dansegulv i Oslo. Jeg følte meg 'on top of the world' iført minimalt med klær, metervis av extensions og nesten like oransje som skjorten din etter cirka 72 timer i solarium. Mulig det var litt selvbruning også. Og der sto du, skamdeilig som en spansk karamell og smilte så fint. Jeg var solgt. Og det til laaaangt under markedspris! Nesten gratis vil jeg si», fortsetter Sørland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.