Kathrine Sørland:

- Jeg var solgt

Kathrine Sørland deler et åpenhjertig innlegg til ære for sin utkårede.

FORELSKET: Kjærligheten blomstrer fortsatt for Kathrine Sørland og Andreas Holck. Foto: Privat
FORELSKET: Kjærligheten blomstrer fortsatt for Kathrine Sørland og Andreas Holck. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Kathrine Sørland (41) og Andreas Holck (51) har vært gjennom både opp- og nedturer i forholdet sitt. Paret giftet seg i Stavanger domkirke i 2006, og sammen deler de sønnen Leon.

I september 2018 kom nyheten om at paret hadde flyttet fra hverandre etter 12 års ekteskap, og det skulle gå tre år før paret fant veien tilbake til hverandre.

I dag er det likevel liten tvil om hvor paret står. I anledning Holcks bursdag bretter nemlig Sørland ut om hvordan paret møttes på tidlig 2000-tallet i en kjærlig og nostalgisk tekst.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Jeg var solgt»

Bildet på Sørlands Instagram-profil viser paret smile fra øre til øre, og under bildet skriver hun en kjærlighetserklæring til sin utkårede.

«Husker eksen sa til meg idet han smelte igjen døren: 'Typisk deg, så kommer du nok til å finne deg en høy, kjekk østlending med mørkt, halvlangt hår som jobber som eiendomsmegler'. Yeah right sa jeg … Men lite visste jeg hvor rett han skulle få.», skriver hun innledningsvis.

«Året var 2004, på et svett dansegulv i Oslo. Jeg følte meg 'on top of the world' iført minimalt med klær, metervis av extensions og nesten like oransje som skjorten din etter cirka 72 timer i solarium. Mulig det var litt selvbruning også. Og der sto du, skamdeilig som en spansk karamell og smilte så fint. Jeg var solgt. Og det til laaaangt under markedspris! Nesten gratis vil jeg si», fortsetter Sørland.

Videre legger ikke Sørland skjul på hvor glad hun er over å ha Holck i livet sitt.

THROWBACK: I Instagram-innlegget ser Kathrine Sørland tilbake på hvordan paret møttes. Foto: Privat
THROWBACK: I Instagram-innlegget ser Kathrine Sørland tilbake på hvordan paret møttes. Foto: Privat Vis mer

«18 år senere (minus et par år i pause-modus) henger skjorten din fremdeles i skapet ditt, og jeg føler meg svært takknemlig og ikke minst heldig som får henge på deg. Gratla med dagen sussebass», skriver Sørland avslutningsvis.

Se og Hør har vært i kontakt med Kathrine Sørland som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Gjenforent

Som nevnt ble paret gjenforent etter en treårig pause fra ekteskapet. I Kamille-podkasten «Summa summarum» har Sørland tidligere åpnet seg om tiden etter bruddet.

- Da var vi på det mest fjerneste for hverandre. Vi klarte å samarbeide om Leon veldig fint [ …]. Det var kanskje en liten flukt med en gang, men så ble det mer og mer seriøst, og etter hvert ble det veldig fint, men jeg klarte aldri å slutte å tenke på det jeg hadde hatt og at det kanskje var litt for fort over, sa hun i podkasten.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flyttet fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Paret inngikk forhold på hver sin kant etter separasjonen, men det var noe inni 41-åringen som skurret.

- Jeg satt med følelser for eksen som jeg kanskje ikke burde hatt i et nytt forhold, og det gjorde alt veldig vanskelig, innrømmet hun.

Deretter fulgte en periode der 41-åringen var svært usikker på hva hun skulle gjøre, noe som tæret på det forholdet hun var i. Hun fant senere fant ut at hun måtte gjøre det som var riktig for henne - å finne tilbake til Holck.

LES OGSÅ: Avslører brudd: - Sårt og vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer