VALGTE ISABELL: Odas partner, Patrik Bergholm valgte Isabell Andersen fremfor Oda (t.v) under torsdagens parseremoni. Foto: TV3
VALGTE ISABELL: Odas partner, Patrik Bergholm valgte Isabell Andersen fremfor Oda (t.v) under torsdagens parseremoni. Foto: TV3Vis mer

- Jeg var skuffet og sjokkert

Oda Haukaas raste mot sin tidligere partner etter «Paradise»-exit.

SEOGHØR.NO: Oda Haukaas (23) la ikke skjul på sin skuffelse, da hun torsdag måtte forlate TV3s realityserie «Paradise Hotel».

- Jeg er egentlig veldig sjokkert. Jeg hadde vel egentlig sett for meg at Patrik ville ta vare på partneren sin. Helt ærlig så er det helt jævlig å stå her. Jeg har det skikkelig kjipt, sier Oda i episoden vist på TV3. 

Til Seoghør.no legger Haukaas til at hun ble sjokkert, men at hun hadde tenkt tanken om at hun kanskje ville bli stemt ut. 

- Jeg hadde en liten anelse, men det var kjempekjipt. Så klart var jeg veldig skuffet og sjokkert. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg og ble helt satt ut, sier hun til Seoghør.no. 

Oda hadde fått signaler om at hennes romkamerat Patrik Bergholm(25), som hun hadde sex med samme dag som han sjekket inn på hotellet, ville velge henne som partner under torsdagens parseremoni. I stedet valgte Bergholm Isabell Andersen (24)

- Det var snakk om at jeg snakket med folk i den andre alliansen og de var redd for at det skulle komme ut. Det å se dem snakke om det på TV, når du ikke er tilstede selv, det er veldig merkelig. 

Foran kameraene la Oda ikke skjul på at hun var skuffet over å ryke ut og sa hva hun mente om sin tidligere partner foran de andre deltagerene.

- Jeg er egentlig veldig sjokkert. Jeg hadde vel egentlig sett for meg at Patrik ville ta vare på partneren sin. Helt ærlig så er det helt jævlig å stå her. Jeg har det skikkelig kjipt, sier Oda i torsdagens episode. 

Likevel angrer hun ikke på at hun hadde sex med Patrik. 


- Jeg angrer ikke på det, men jeg synes det var et dumt valg. Jeg har ikke snakket med ham etter at vi forlot hotellet. 

LES OGSÅ:  Ble kalt for hore da jeg kom ut av skapet