Tore Petterson:

- Jeg var skikkelig redd

Tv-profilen ble søndag innlagt på Ullevål sykehus.

INNLAGT: Tore Petterson ble søndag innlagt på Ullevål sykehus med netthinneløsning. Foto: Privat
INNLAGT: Tore Petterson ble søndag innlagt på Ullevål sykehus med netthinneløsning. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tidligere «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (42) ble mandag operert på Ullevål sykehus, etter at han i helga opplevde å få netthinneløsning.

Netthinneløsning skjer når den tynne hinna som kler bakre del av øyets innside, løsner fra underlaget. Tilstanden kan oppleves som en gardin som dras over synsfeltet, og mange opplever at synet brått forsvinner. Det kreves da rask operasjon, ifølge NHI.

På bedringens vei

Til Se og Hør forteller Petterson at operasjonen er vellykket. Det skal ha gått et par døgn fra netthinneløsningen og fram til operasjonen ble utført mandag.

- Netthinneløsningen har skjedd fredag eller lørdag. Jeg ble lagt inn i går og ble operert i dag rundt lunsj, sier han.

Selv mener han at formen er stigende, og skyter spøkefullt inn at nakken føles verre enn det nyopererte øyet. Petterson legger likevel ikke skjul på at opplevelsen har vært ubehagelig.

FORELSKET: Tore Petterson har nettopp fått seg kjæreste, og «Skal vi danse»-dommeren er fylt av beundring over sin nye flamme. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

- Jeg var skikkelig redd! Har aldri ligget på sykehus før og savnet etter Joakim var uutholdelig til tider, sier han.

Tv-profilen fant kjærligheten med Joakim Tjøstheim i 2019. Til tross for en skummel opplevelse uten kjæresten ved sin side, skal han likevel ha blitt godt ivaretatt av personalet.

Petterson delte selv nyheten på Instagram søndag kveld.

- Jeg var skikkelig redd

«På'n igjen. Øynene har visst ikke tenkt å gi meg fri helt ennå, gitt!», skrev han på Instagrams historiefunksjon til et bilde av seg selv i sykehussengen.

Problemer med øynene

Dette er imidlertid ikke første gang Petterson har operert øyet. I perioden desember 2019 til januar 2020 gjennomgikk han nemlig to operasjoner - én på hvert øye.

I forkant av operasjonene avslørte han i podkasten «Kommentarfelt - Adam og Tore» at et fremmedlegeme i øynene hans hadde løsnet og at han derfor hadde problemer med synet sitt.

En konsekvens av det var at han måtte slutte å kjøre bil, noe som var problematisk for Petterson ettersom han blant annet jobber som foredragsholder.

Da Se og Hør tok en prat med 42-åringen etter to vellykkede operasjoner, hadde han følgende å si:

- Jeg ser ansikter igjen for første gang på mange, mange år. Helt rått. Dog ser jeg også plutselig i speilet at jeg ikke er tjue år lenger. Det er pluss og minus for alt, sa han, og fortsatte:

- Men med briller er jeg nå fullt tilbake bak rattet om bare kort tid. Jeg er så lettet.

LEGEERKLÆRING: I denne ukens episoder av «Drømmehytta» er Tore Petterson og Merethe Lindgjerdet deltakere, og der forteller Tore at han har legeerklæring mot hytteturer. Video: TV 2 Vis mer

Slutter

I flere år har Tore Petterson satt sitt preg på lørdagene utover høsten. Gjennom tv-ruten har Norges befolkning sett ham bedømme kjendisers danseferdigheter i «Skal vi danse».

Nylig ble det derimot kjent at Pettersons «Skal vi danse»-reise nå tar slutt.

«Da var det altså offentlig. Mine tjenester er ikke lenger ønsket av 'Skal vi danse' og TV 2», delte han på Instagram i tidligere i juni.

På spørsmål fra Se og Hør om hva han legger i dette, sa han:

- Det høres jo veldig dramatisk ut. Det er ikke så dramatisk. De har jo fornyet seg og vil sette sitt eget preg. Det er nytt produksjonsselskap og de ønsket å gjøre forandringer. Det er selvfølgelig trist, for jeg har hatt det innmari gøy. Det er ingen som er uerstattelige, og det har jeg visst hele tida, sa han.

Dansedommer Egor Filipenko (33) blir heller ikke å se i den kommende sesongen av programmet. Det er også bekreftet at Morten Hegseth (35) kommer inn som dommer.

LES OGSÅ: Norsk influenser slått ned på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer