HEMMELIG FORELSKET: Kjekkasen Orlando Bloom skjulte følelsene han hadde for Cate Blanchett mens de jobbet sammen. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG FORELSKET: Kjekkasen Orlando Bloom skjulte følelsene han hadde for Cate Blanchett mens de jobbet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Orlando Bloom til Cate Blanchett:

- Jeg var skikkelig forelsket i deg

Hollywood-stjernen avslører hemmelig forelskelse til åtte år eldre skuespiller-kollega.

Publisert

Orlando Bloom (41) fikk sitt store gjennombrudd som skuespiller i 2001 da han spilte rollen som Legolas i den første filmen i «Ringenes Herre»-trilogien.

Nå, 17 år senere, avslører kjekkasen at han hadde skjulte følelser for sin åtte år eldre motspiller Cate Blanchett (49).

Avsløringen skjedde da duoen gjestet «The Late Late Show with James Corden» mandag.

Da Bloom, som for tiden er kjæreste med popstjernen Katy Perry (33), fikk et uventet spørsmål fra programlederen om hva hans førsteinntrykk var av Blanchett, svarte han følgende:

- Jeg klarer ikke tenke. Jeg var så forelsket. Jeg var skikkelig forelsket i deg, delte han rødmende, ifølge Contactmusic.com.

Spionerte på Cate

Kjekkasen var den gang 24 år, mens Cate Blanchett var 32.

- Hvor gammel var jeg da? 110 år? fleipet filmstjernen.

Videre fortalte Orlando at han til en hver tid holdt øye med hvor Cate befant seg på settet.

- Jeg vandret rundt og spionerte på henne fra hjørnet i rommet, innrømmet han, og la lattermildt til:

- På en ikke-ekkel måte.

Blanchett, som er gift med Andrew Upton (52) og har fire barn med ham, foreslo deretter:

- Vel, det var karakteren din som gjorde dette!?

- Nei, det var meg, fastslo Bloom.

Saken fortsetter nedenfor.

Blanchett fortalte deretter til Bloom at hun ikke forsto hvem han var da hun møtte ham på settet i 2001 på grunn av det lange svarte alve-håret han hadde til rollen som Legolas.

- Jeg kjente deg ikke igjen. For første gang jeg så deg hadde du hår som Fabio og blå øyne. Og da jeg så deg neste gang tenkte jeg «Hvem er denne utrolig søte karen som nylig har fullført drama-skolen?» Jeg klarte ikke legge to og to sammen.

Av-og-på forhold

Fra 2010 til 2013 var Orlando Bloom gift med supermodellen Miranda Kerr (35). Fra det tre år lange ekteskapet har de sønnen Flynn (7) sammen.

I 2016 fant «Pirates of the Caribbean»-stjernen lykken med sangfuglen Katy Perry, og duoen var kjærester i rundt ti måneder før de i fjor vår bestemte seg for å ta en pause i forholdet.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for duoen til US Weekly den gang.

Kun et halvt år senere begynte romanseryktene å svirre på nytt, etter at de to stjernene ble observert sammen i folkemengden på en konsert i Los Angeles.

I februar i år bekreftet derimot nære venner av paret, til den britiske tabloidavisen The Sun, at stjerneduoen hadde bestemt seg for å gi forholdet en ny sjanse. Og de siste månedene har de to blitt observert på flere ferier og stevnemøter sammen.

LES OGSÅ: - Jeg er drittlei av å være ydmyk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer