- Jeg var skikkelig forelsket i deg

Jennifer Lawrence kom med åpenhjertig avsløring på TV.

LATTERMILDE: Det var god stemning og litt pinlig da Jennifer Lawrence avslørte til Seth Meyers at hun hadde vært forelsket i ham mens han var forlovet.  Foto: NTB Scanpix
LATTERMILDE: Det var god stemning og litt pinlig da Jennifer Lawrence avslørte til Seth Meyers at hun hadde vært forelsket i ham mens han var forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) er et av Hollywoods heteste navn for tiden, og tirsdag ga hun komiker og TV-verten Seth Meyers (41) et kompliment han sent vil glemme.

Da «Hunger Games»-stjernen gjestet talk showet hans «Late Night with Seth Meyers» tirsdag, avslørte hun nemlig at hun hadde fantastert om å date ham.

- Du vet sikkert dette allerede for jeg har fortalt det til alle i NBC. Da jeg gjorde Saturday Night Live for noen år siden, og du jobbet der, så var jeg skikkelig forelsket i deg, røpet hun.

Saken fortsetter under bildet.

PLANEN GIKK I VASKEN: Her demonstrerer Lawrence hvordan hun masjerte avgårde da hun fikk vite at Seth Meyers var forlovet.  Foto: NTB Scanpix
PLANEN GIKK I VASKEN: Her demonstrerer Lawrence hvordan hun masjerte avgårde da hun fikk vite at Seth Meyers var forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deretter fortalte Lawrence at hun hadde vært sikker på at Meyers kom til å be henne ut, men da han ikke gjorde det, så bestemte hun seg for å be ham ut i stedet.

- Jeg skapte hele romansen i hodet mitt fordi jeg lider av vrangforestillinger, fortsatte hun.

Jennifer fortalte at hun deretter innviet en ansatt i kanalen om planen sin, noe hun var svært glad for i ettertid.

- Takk Gud, for at jeg snakket med kostymedamen først. Jeg sa til henne: «Jeg har tenkt å be Seth Meyers ut på en date. Jeg skal gi ham nummeret mitt», og da svarte hun: «Kjære deg, han er forlovet». Og jeg bare: «Kult! Takk for praten!» gliste hun, mens publikum og Seth Meyers knakk sammen i latter.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Seth Meyers og Alexi Ashe blir foreldre for første gang neste år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Seth Meyers og Alexi Ashe blir foreldre for første gang neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skålte for flausen

Etter at Meyers hadde vært kjæreste med advokaten Alexi Ashe i fem år, både forlovet og giftet de seg i 2013. Nå venter også paret sitt første barn sammen.

- Jeg føler jeg kunne fortelle deg dette nå fordi det er så lenge siden, innrømmet Jennifer.

- Ja, det er trygt nå siden alt ordnet seg. Jeg giftet meg med den kvinnen, svarte Seth og hevet et glass vin for å skåle med den 16 år yngre skuespilleren.

- Skål for min ydmykelse, lo hun og tok en stor slurk:

- Jeg er lykkeligere uten deg!

- Det vil nok min kone være helt enig i, fleipet Seth Meyers tilbake.

Se hele det morsomme klippet her:

 

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence: - Det er derfor jeg er alene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer