- Jeg var skikkelig forelsket i deg

Jennifer Lawrence kom med åpenhjertig avsløring på TV.

LATTERMILDE: Det var god stemning og litt pinlig da Jennifer Lawrence avslørte til Seth Meyers at hun hadde vært forelsket i ham mens han var forlovet.  Foto: NTB Scanpix
LATTERMILDE: Det var god stemning og litt pinlig da Jennifer Lawrence avslørte til Seth Meyers at hun hadde vært forelsket i ham mens han var forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) er et av Hollywoods heteste navn for tiden, og tirsdag ga hun komiker og TV-verten Seth Meyers (41) et kompliment han sent vil glemme.

Da «Hunger Games»-stjernen gjestet talk showet hans «Late Night with Seth Meyers» tirsdag, avslørte hun nemlig at hun hadde fantastert om å date ham.

- Du vet sikkert dette allerede for jeg har fortalt det til alle i NBC. Da jeg gjorde Saturday Night Live for noen år siden, og du jobbet der, så var jeg skikkelig forelsket i deg, røpet hun.

Saken fortsetter under bildet.

PLANEN GIKK I VASKEN: Her demonstrerer Lawrence hvordan hun masjerte avgårde da hun fikk vite at Seth Meyers var forlovet.  Foto: NTB Scanpix
PLANEN GIKK I VASKEN: Her demonstrerer Lawrence hvordan hun masjerte avgårde da hun fikk vite at Seth Meyers var forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deretter fortalte Lawrence at hun hadde vært sikker på at Meyers kom til å be henne ut, men da han ikke gjorde det, så bestemte hun seg for å be ham ut i stedet.

- Jeg skapte hele romansen i hodet mitt fordi jeg lider av vrangforestillinger, fortsatte hun.

Jennifer fortalte at hun deretter innviet en ansatt i kanalen om planen sin, noe hun var svært glad for i ettertid.

- Takk Gud, for at jeg snakket med kostymedamen først. Jeg sa til henne: «Jeg har tenkt å be Seth Meyers ut på en date. Jeg skal gi ham nummeret mitt», og da svarte hun: «Kjære deg, han er forlovet». Og jeg bare: «Kult! Takk for praten!» gliste hun, mens publikum og Seth Meyers knakk sammen i latter.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Seth Meyers og Alexi Ashe blir foreldre for første gang neste år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Seth Meyers og Alexi Ashe blir foreldre for første gang neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skålte for flausen

Etter at Meyers hadde vært kjæreste med advokaten Alexi Ashe i fem år, både forlovet og giftet de seg i 2013. Nå venter også paret sitt første barn sammen.

- Jeg føler jeg kunne fortelle deg dette nå fordi det er så lenge siden, innrømmet Jennifer.

- Ja, det er trygt nå siden alt ordnet seg. Jeg giftet meg med den kvinnen, svarte Seth og hevet et glass vin for å skåle med den 16 år yngre skuespilleren.

- Skål for min ydmykelse, lo hun og tok en stor slurk:

- Jeg er lykkeligere uten deg!

- Det vil nok min kone være helt enig i, fleipet Seth Meyers tilbake.

Se hele det morsomme klippet her:

 

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence: - Det er derfor jeg er alene