IRRITERT: - Det var irriterende å ikke komme videre. Da var jeg sur, rett og slett forbannet, sier Pernille Svensen Øiestad til Seher.no. Foto: Scanpix
IRRITERT: - Det var irriterende å ikke komme videre. Da var jeg sur, rett og slett forbannet, sier Pernille Svensen Øiestad til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg var skikkelig forbannet

Sjokkbeskjeden gjorde MGP-artisten svært ilter... Se video!

Publisert
Se video med MGP-Pernille nederst i saken!
 
SARPSBORG (SEHER.NO): Lørdag er det klart for MGPs Sistesjansen i Sarpsborg. På scenen står blant annet Pernille & Marius, som igjen skal fremføre låta "I'll be Yours". I Florø for drøye to uker siden trodde de to derimot at eventyret allerede var over, ettersom de havnet utenfor de fire første plassene.

Men så kom beskjeden om at de var hentet inn til Sistesjansen gjennom wildcard.

Til Seher.no erkjenner Pernille Svensen Øiestad (18) at akkurat den beskjeden kom godt med. Den unge sangjenta var nemlig svært ilter i Florø. 

- Det var irriterende å ikke komme videre. Da var jeg sur, rett og slett forbannet. Og det sa Per (Sundnes, red.anm) også, at det var så gøy at vi fikk det wildcardet. Men jeg var skikkelig sur der og da. Vi hadde jobbet for det lenge, vi var fornøyd med opptreden vår og hadde veldig lyst til å komme videre for å få være med i Sistesjansen, sier Pernille til Seher.no.

I "Sistesjansen" må deltagerne opp mot hverandre i dueller, der de to innslagene som til slutt står igjen får plass i den store finalen. Pernille & Marius skal opp mot bandet Use Me.

- Det første jeg tenkte da jeg fikk vite at vi skulle møte Use Me var rett og slett "crap"! Men jeg tror nok uansett at jeg hadde tenkt det med alle. På den annen side er vi jo veldig ulike da, de er mer rocka mens vi er pop. Alt avhenger av dem som ser på, det handler om tilfeldigheter. Men det blir tøft, jeg må innrømme at jeg stemte på "Use Me" i den første delfinalen, forteller hun.

18-åringen tror det kan være en fordel at hun og makkeren må gjennom en ny runde før de eventuelt blir klare for Oslo Spektrum om cirka én uke.

- Det var egentlig "Sistesjansen" jeg ville komme til, hvor kult er det ikke å opptre tre ganger med sangen da? Da har du virkelig kjempet deg til seier, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skaper trøbbel for MGP-artisten  

Se video med MGP-Pernille her:[obj:media:9354]

 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer