QUIZMASTER: Dan Børge er å se på i NRK-programmet «QuizDan», hvor han peprer deltakerne med spørsmål om stort og smått. Foto: NRK
QUIZMASTER: Dan Børge er å se på i NRK-programmet «QuizDan», hvor han peprer deltakerne med spørsmål om stort og smått. Foto: NRKVis mer

- Jeg var sikker på at jeg skulle dø

Dramatisk for Dan Børge Akerø da ballongferden endte i krasjlanding.

SEHER.NO: Bare flaks gjorde at «QuizDan»-programleder Dan Børge Akerø (60) berget livet da han var ombord i en luftballong.

- Jeg krasjlandet i et tre med en luftballong i 1988. Jeg skulle vinke til publikum fra ballongen under avslutningen av «Ta sjansen». Plutselig mistet vi kontrollen på ballongen, og svevde rundt helt uten styring. Vi rekte over Fornebu og inn i en jetsky, før vi raskt mistet høyde, sier Dan Børge Akerø til Se og Hør.

Etter den dramatiske hendelsen har Akerø slitt med høydeskrekk.

- Jeg fikk panikk og måtte kjempe mot lysten til å hoppe av. Jeg var sikker på at jeg skulle dø. Til slutt krasjlandet vi i en privat hage. Der var det full bursdagsfeiring!, minnes han.

I intervjuet kommer det også frem at den kjente programlederen har dratt hjem fra mang en kjendisfest på grunn av at folk har brukt narkotiske stoffer.

- Jeg har aldri prøvd narkotika, men har forlatt mange fester fordi at det har kommet stoff på bordet. Både på «kjendisfester» og andre festligheter. Det aksepterer jeg ikke, sier Akerø, i et lengre intervju med Se og Hør.

Dan Børge er for tiden aktuell med NRK-programmet «QuizDan», sjekk når det sendes i Seher.nos store TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her koker det over for Hellstrøm