- Jeg var sikker på at jeg skulle dø

Paradise-Karolines bil kjørte av veien i 115 km/t.

TAKKER ENGLEVAKTEN: - Jeg var sikker på at jeg skulle dø. Det var kun flaks at jeg overlevde, sier hun til Se og Hør om den dramatiske ulykken hun havnet i, da hun satt på med en fyllekjører i 2008. Foto: Per Ervland, Seher.no
TAKKER ENGLEVAKTEN: - Jeg var sikker på at jeg skulle dø. Det var kun flaks at jeg overlevde, sier hun til Se og Hør om den dramatiske ulykken hun havnet i, da hun satt på med en fyllekjører i 2008. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Karoline Berget (21) har blitt en populær deltaker i årets sesong av realityserien «Paradise Hotel» på TV3, men Narvik-jenta takker sin englevakt for at hun i det hele tatt var i live til å reise til Mexico.

Etter en fest i hjembyen i 2008, takket nemlig Berget ifølge Se og Hør ja til å sitte på i bilen til en mann som hadde drukket. Det fikk skjebnesvangre følger.

- Jeg visste ikke at han hadde drukket, og takket ja. Det er helt klart det dummeste valget jeg har tatt i mitt liv, sier hun til Se og Hør, som i dagens utgave viser de dramatiske bildene fra ulykken.

Etter en stund mistet sjåføren kontroll over bilen og kjørte av veien. I retten innrømmet mannen å ha kjørt i ca. 115 km/t med 1,38 promille i blodet.

På sykehuset konstaterte legene at Karoline hadde knuste fortenner og skader på hender og bein. Men selv er hun glad for at det ikke gikk mye verre.

- Jeg var sikker på at jeg skulle dø. Det var kun flaks at jeg overlevde, sier hun til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Karoline ble overrumplet av frier