- Jeg var så utrent at jeg trengte eksperthjelp

Atle Antonsen har gått ned hele 11 kilo for å spille «kvinnebedårer»​ i ny film.

TRENGTE HJELP: Da komiker Atle Antonsen måtte gå ned i vekt for en ny filmrolle, begynte han å trene med Olympiatoppen. Dette bildet er tatt i juni i år. Foto: TT NYHETSBYRÅN
TRENGTE HJELP: Da komiker Atle Antonsen måtte gå ned i vekt for en ny filmrolle, begynte han å trene med Olympiatoppen. Dette bildet er tatt i juni i år. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månedene har Atle Antonsen (46) lagt seg i hardtrening.

Radio- og TV-profilen har gått ned hele 11 kilo for sin nye rolle som avdanket forfatter i filmen «Grand Hotel», skriver Dagbladet.

Fordi karakteren også skal være litt av en kvinnebedårer, skrev regissør Anders Fröhlich i et reginotat at Antonsen burde gå ned noen kilo.

POPULÆR: Atle Antonsen har oppnådd stor suksess med prosjekter som "Dag" og "Nissene på låven". Her mottar han Komiprisen for beste mannlige artist, revy og komedie i 2008. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Atle Antonsen har oppnådd stor suksess med prosjekter som "Dag" og "Nissene på låven". Her mottar han Komiprisen for beste mannlige artist, revy og komedie i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det fulgte komikeren opp med glans.

– Antakelig gikk jeg ned enda mer enn 11 kilo i fett, fordi jeg samtidig har bygget meg opp, sier komikeren til tirsdagens Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.


– Det er lettere å motivere seg når man har en innspillingsdato å bli klar til, enn når man liksom skal gjøre det resten av livet. Men det skader ikke å være litt lettere, så jeg har ingen ambisjoner om å spise meg opp igjen i vekt så snart innspillingen er ferdig, fortsetter Antonsen til avisen.

«Grand Hotel» ventes å få premiere på norske kinoer i februar/mars 2016.

Gikk på sosialen til han var 20 år gammel

Tidligere har Antonsen blant annet gjort suksess foran kamera med sin rolle i TV-serien «NAV», som ble sendt på TV Norge i 2012.

TV-SUKSESS: Atle Antonsen (t.v.) har gjort stor suksess foran kamera blant annet med sin rolle i TV-serien «NAV»
TV-SUKSESS: Atle Antonsen (t.v.) har gjort stor suksess foran kamera blant annet med sin rolle i TV-serien «NAV» Vis mer


I serien ble Antonsens karakter Tor Varhaug en del av et svært absurd indre liv på trygdekontoret, men til Seher.no har Atle Antonsen tidligere avslørt at latter var det siste han tenkte på den gang han selv forsøkte å få penger fra staten.

- Da jeg var rundt 20 gikk jeg på sosialen og skulle prøve å få noen håndpenger fordi jeg var ganske blakk, fortalte komikeren i 2011.

Likevel droppet han det ettersom «apparatet var så voldsomt og byråkratiet så altoppslukende».

- Bare det å skaffe alle papirene virket som en 14 dagers jobb. Så jeg ga opp, og fikk meg en ordentlig jobb istedet, sa Antonsen den gang.

LES OGSÅ: Liker at barna synes han er litt pinlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer