FORANDRET: Den siste tiden har Kesha tonet ned utseende sitt drastisk med lite sminke og enkle antrekk. Foto: Scanpix
FORANDRET: Den siste tiden har Kesha tonet ned utseende sitt drastisk med lite sminke og enkle antrekk. Foto: ScanpixVis mer

– Jeg var så sulten at jeg holdt på å besvime

Endelig snakker Kesha ut om spiseforstyrrelsene som førte til rehab-innleggelsen.

UGJENKJENNELIG: Artisten har gått gjennom en totalforvandling siden gav ut sin første hit "Tik Tok" i 2010. Foto: Scanpix
UGJENKJENNELIG: Artisten har gått gjennom en totalforvandling siden gav ut sin første hit "Tik Tok" i 2010. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kesha Rose Sebert (28), bedre kjent som Kesha, fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2010 med låten «Tik Tok». Siden den gang har hun samarbeidet med store stjerner som Britney Spears (33) og rapperen Pitbull (34).

Men berømmelsen har vært alt annet enn lett for blondinen; i januar i fjor la hun seg frivillig inn på rehabiliteringssenter for å få bukt med alvorlige spiseforstyrrelser.

– Jeg kommer til å være utilgjengelig de neste 30 dagene, slik at jeg kan få behandling for spiseforstyrrelsene mine. Jeg må lære å elske meg selv igjen, akkurat som jeg er, uttalte sangfuglen til People den gang.

I ettertid har Kesha holdt kortene tett til brystet, men i et nytt intervju med prestisjetunge Vogue letter 28-åringen på sløret og forteller om den mørke tiden.

Saken fortsetter under bildet.


– Jeg har hatt mange opp- og nedturer. Det har vært litt av en reise. [...] Jeg sang sanger som «We Are Who We Are» og jeg trodde virkelig på budskapet. Jeg ville være ekte, men jeg var så lei meg, avslørte hun.

Blondinen delte også at positive tilbakemeldinger på vekttapet, gjorde det vanskelig å få en slutt på spiseforstyrrelsen.

– Jeg begynte å tenkte at å være så sulten at jeg nesten besvimte, var en bra ting. Jo verre det ble, jo mer positive bemerkninger fikk jeg, fortalte Kesha åpenhjertig.

Endringen kom da terapauten hennes foreslo rehabilitering. Den populære artisten skal ha blitt sendt til Timberline Knolls utenfor Chicago, hvor også sanger Demi Lovato (22) fikk hjelp.

I dag har Kesha det bedre og er tilbake på scenen, men innrømmer at hun ennå sliter med å akseptere seg selv.

– Jeg prøver å være komfortabel i min egen kropp. Det er vanskelig noen ganger. Hver dag må jeg se meg selv i speilet og gjøre et valg om å være snill mot meg selv. Dette er den jeg er. Jeg må elske det, avsluttet 28-åringen i intervjuet.

LES OGSÅ: Strålte i dristig kjole etter rehab-opphold

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.