Kaitlynn Carter:

- Jeg var så skamfull

«The Hills»-stjernen om hvordan medieoppmerksomheten etter forholdet til Miley Cyrus påvirket henne.

SKAMFULL: Realitystjernen Kaitlynn Carter forteller om hvordan hun opplevde all medieoppmerksomheten som fulgte med etter bruddet med Miley Cyrus i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKAMFULL: Realitystjernen Kaitlynn Carter forteller om hvordan hun opplevde all medieoppmerksomheten som fulgte med etter bruddet med Miley Cyrus i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At den kortvarige romansen mellom «The Hills»-stjernen Kaitlynn Carter (31) og artist Miley Cyrus (27) fikk enorm spalteplass i fjor, er ingen hemmelighet.

Dette kom nok av at de to ble avbildet i hete omfavnelser i Italia omtrent samtidig som nyheten om at Cyrus og hennes daværende ektemann, Liam Hemsworth (30), gikk hver til sitt.

Carter hadde selv på tidspunktet skilt lag fra sin daværende ektemann, kjendissønnen, Brody Jenner (36), for kort tid siden. Dermed er det kanskje ikke så rart at romansen mellom Carter og Cyrus fikk flere til å sperre opp øynene.

Forventet ikke oppmerksomheten

Nå forteller Carter åpenhjertig om hvordan romansen med Cyrus og all medieoppmerksomheten som fulgte med, påvirket henne. Det gjør hun under en livesending på Instagram sammen med «The Hills»-kollegaen Whitney Port (35).

- Det som skjedde med meg, i utgangspunktet rett etter at Miley og jeg gikk hver til vårt, så tenkte jeg: «Ok, livet mitt går bare tilbake til slik det vanligvis var når jeg var alene», forteller hun, ifølge People.

Videre forteller Carter at hun ikke hadde trodd at noen kom til å bry seg om at hun var singel igjen. Derfor ble hun svært overrasket når hun dro ut for å besøke en venns bar, og la merke til en paparazzi som fulgte etter henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer