Kaitlynn Carter:

- Jeg var så skamfull

«The Hills»-stjernen om hvordan medieoppmerksomheten etter forholdet til Miley Cyrus påvirket henne.

SKAMFULL: Realitystjernen Kaitlynn Carter forteller om hvordan hun opplevde all medieoppmerksomheten som fulgte med etter bruddet med Miley Cyrus i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKAMFULL: Realitystjernen Kaitlynn Carter forteller om hvordan hun opplevde all medieoppmerksomheten som fulgte med etter bruddet med Miley Cyrus i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At den kortvarige romansen mellom «The Hills»-stjernen Kaitlynn Carter (31) og artist Miley Cyrus (27) fikk enorm spalteplass i fjor, er ingen hemmelighet.

Dette kom nok av at de to ble avbildet i hete omfavnelser i Italia omtrent samtidig som nyheten om at Cyrus og hennes daværende ektemann, Liam Hemsworth (30), gikk hver til sitt.

Carter hadde selv på tidspunktet skilt lag fra sin daværende ektemann, kjendissønnen, Brody Jenner (36), for kort tid siden. Dermed er det kanskje ikke så rart at romansen mellom Carter og Cyrus fikk flere til å sperre opp øynene.

Forventet ikke oppmerksomheten

Nå forteller Carter åpenhjertig om hvordan romansen med Cyrus og all medieoppmerksomheten som fulgte med, påvirket henne. Det gjør hun under en livesending på Instagram sammen med «The Hills»-kollegaen Whitney Port (35).

- Det som skjedde med meg, i utgangspunktet rett etter at Miley og jeg gikk hver til vårt, så tenkte jeg: «Ok, livet mitt går bare tilbake til slik det vanligvis var når jeg var alene», forteller hun, ifølge People.

KORTVARIG ROMANSE: Miley Cyrus og Kaitlynn Carter skapte store overskrifter da de ble avbildet i hete omfavnelser i Italia i fjor. Foto: Skjermdump fra Instagram.
KORTVARIG ROMANSE: Miley Cyrus og Kaitlynn Carter skapte store overskrifter da de ble avbildet i hete omfavnelser i Italia i fjor. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Videre forteller Carter at hun ikke hadde trodd at noen kom til å bry seg om at hun var singel igjen. Derfor ble hun svært overrasket når hun dro ut for å besøke en venns bar, og la merke til en paparazzi som fulgte etter henne.

Ifølge 31-åringen var det overskrifter i mediene dagen etter som lød: «Ute på byen og festet med en mystisk mann, bare to uker etter at hun slo opp». Dette forteller Carter at hun aldri hadde forventet til tross for at hun var vant til det når hun var med eksmannen og når hun var med Cyrus - men, aldri på egen hånd.

- Jeg var så skamfull. Påstanden var absolutt ikke det den faktiske situasjonen var, og det var en skikkelig vekker for meg, fortsetter hun.

- Alltid vært i baksetet

Fra det tidspunktet besluttet 31-åringen å ta mer kontroll over hvordan hun fremstår i offentligheten, noe hun innrømmer at hun aldri har gjort tidligere.

Hun beskriver seg selv som en person som alltid har gått med strømmen og ikke brydd seg om hva andre mener.

- Spesielt i forhold har jeg alltid vært i baksetet og håpet på at den personen jeg er sammen med styrer showet, spesielt offentlig, fordi det har aldri vært noe jeg har ønsket meg. Jeg har egentlig aldri ønsket å være i søkelyset på den måten, innrømmer hun.

ÅPEN: Realityprofilen Mario Riera innrømmer at han var langt nede etter bruddet med ekskjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Videre påpeker 31-åringen at hun ser på sosiale medier som et annerledes fellesskap, og forteller at når hun deler noe på Instagram-profilen sin, føles det trygt.

Resten av verden, utenfor sosiale medier, beskriver hun som et helt annet nivå, og noe hun selv føler at hun ikke var klar for.

Dette er imidlertid ikke første gang Carter snakker om romansen med Cyrus. I november overrasket 31-åringen stort da hun i et åpent brev for Elle gikk i dybden i det kortvarige forholdet.

Carter åpnet sitt ni avsnitt lange innlegg brutalt ærlig:

- I juli dro jeg på ferie med en venninne, og plutselig var jeg forelsket i henne, skrev hun.

Takknemlig for forholdet

I teksten navnga ikke Carter denne kvinnen, men det var enkelt å skjønne at det var Cyrus det var snakk om. Dette fordi hun tok oss gjennom detaljerte tidspunkter som stemte overens med romansen hun hadde med artisten.

Hun skrev blant annet om forholdet til mannen hun endte opp med å gifte seg med - Brody Jenner, før hun snakket ut om da «hun og en venninne reiste gjennom Europa sammen i et forsøk på å komme seg videre fra hvert sitt brudd».

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

Carter og Jenner skilte lag etter et års ekteskap like før hun og Cyrus dro til Italia - hvor de ble observert i en het omfavnelse.

- Min første og eneste romanse med en kvinne oppsto, skrev hun videre.

Romansen med Cyrus beskrev hun som en åpenbaring og en selvoppdagelse, samtidig som at hun ikke la skjul på at hun var takknemlig - til tross for at forholdet var kortvarig.

- Samtidig som det var kortvarig, vil jeg forbli evig takknemlig for mitt siste forhold fordi det åpnet øynene mine for denne uoppdagede siden av meg selv, skrev hun.

LES OGSÅ: - Alltid slitt med å akseptere Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer