<strong>UTE FRA AVVENNING:</strong> Filmstjernen David Arquette begynte å drikke hyppig da ekteskapet med skuespillerkollega Courteney Cox røk. Nå har han imidlertid vært edru i over 100 dager. Foto: All Over Press
UTE FRA AVVENNING: Filmstjernen David Arquette begynte å drikke hyppig da ekteskapet med skuespillerkollega Courteney Cox røk. Nå har han imidlertid vært edru i over 100 dager. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg var så såret

David Arquette innrømmer at han oppførte seg barnslig etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter bruddet med Courteney Cox (46) i oktober, har eksmannen David Arquette (39) kommet med en rekke uttalelser om blant annet parets sexliv i offentligheten.

Nå innrømmer skuespilleren at bruddet sendte han i en følelsesmessig berg og dalbane, og at han ble desperat etter oppmerksomhet.

Men nå har 39-åringen, som tidligere har slitt med alkoholproblemer, vært edru i over 100 dager, og har bestemt seg for å se framover.

- Jeg hadde det tøft, og min måte å takle det på var å blåse alt opp. Jeg oppførte meg barnslig, men jeg måtte det - jeg var så såret. Det var vanskelig for meg å forholde meg til dette, men etterhvert ble jeg nødt til å ta et skritt tilbake og se på meg selv, fortalte «Scream 4»-stjernen til People på lørdag.

Cox og ektemannen gikk fra hverandre etter 11 år i oktober i fjor, og stemningen mellom dem var langt fra naturlig da de tidligere i uken møttes på filmpremieren av «Skrik 4».

- Et av problemene i vårt forhold er at når jeg trengte trøst fra David, kunne han ikke legge armene rundt meg i ett sekund uten å få ereksjon, sa Cox i et intervju hun hadde sammen med eksmannen hos Howard Stern. 

Cox har etter bruddet blitt koblet til to av sine motspillere i «Couger Town» etter bruddet med Arquette. Først med Brian Van Holt, og nå den siste tiden med Josh Hopkins (40), som hun nylig var på ferie sammen med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg drakk øl som fireåring


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer