Alexandra Rotan:

- Jeg var så redd

Artisten opplevde nylig et møte med en koala som endte med betennelse og dype sår. Kort tid senere måtte hun igjen på sykehus.

DRAMATISK: Alexandra Rotan forteller om dramatisk sykehusinnleggelse. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DRAMATISK: Alexandra Rotan forteller om dramatisk sykehusinnleggelse. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at Alexandra Rotan (25), fra musikkgruppen KEiiNO, hadde blitt skadet etter et møte med en koala.

Rotan og de andre fra KEiiNO er for tiden på turné i Australia, og artisten har lenge hatt en drøm om å holde en koala. Drømmen gikk i oppfyllelse, men det ble ikke helt som hun hadde tenkt.

Fikk sår og infeksjon

Koalaen klatret med sine skarpe klør, og Rotan fikk relativt dype sår. Hun begynte å blø og fikk etter hvert påvist infeksjon.

- Medisinen har begynt å virke, og betennelsen har roet seg, forsikret Rotan overfor Se og Hør i helgen.

SYKEHUSET: Michael Andreassen var blant deltakerne i «4-stjernes middag», og der fortalte han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox-injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Det stoppet imidlertid ikke der. I et nytt innlegg på Instagram kommer det frem at Rotan havnet på sykehus på nytt.

«Sååå.. akkurat hatt ganske dramatiske 24 timer. For et par uker siden var jeg heldig og fikk oppfylt drømmen min om å holde en koala. Hun klorte meg og den helgen måtte jeg dra til legevakten med smerter og store utslett. De ga meg antibiotika, men i går kveld etter konserten vår ble ting verre», skriver Rotan sammen med bildet over.

Feber og sykehusinnleggelse

Innlegget er delt på Instagram-profilen til KEiiNO, men Rotan har også delt oppdateringen på Instagram-story på sin egen profil.

Videre skriver hun:

«I løpet av 30 minutter gikk jeg fra å føle meg frisk og rask, til å få 39,5 i feber. Jeg begynte å riste og hadde problemer med å puste. Jeg ringte sykehuset, og de ba meg om å komme så fort som mulig i tilfelle hudinfeksjonen jeg hadde fått for noen dager siden hadde spredt seg til noe verre».

GÅR GALT: Da deltagerne i «Robinsonekspedisjonen» skulle bære en 200 kilos kasse gjennom en hinderløype for så å løse et puslespill, gikk det virkelig galt for Adrian. Reporter: Thea Hope Video: Kine Falch Vis mer

«Jeg var så redd, men sykepleierne og legene der tok veldig godt vare på meg. Etter 24 timer med mye søvn og fire poser med intravenøs penicillin, er jeg nå skrevet ut og har ankommet Melbourne», forteller hun videre.

Nå er Rotan igjen klar for å holde konserter, avslutter hun innlegget med.

Se og Hør har vært i kontakt med KEiiNOs manager, Christoffer Gunnestad, som er kjent med at Se og Hør omtaler Instagram-innlegget. Han opplyser om at Rotan ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentarer.

LES OGSÅ: Røper detaljer om operasjon: - Vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer