Alexandra Rotan:

- Jeg var så redd

Artisten opplevde nylig et møte med en koala som endte med betennelse og dype sår. Kort tid senere måtte hun igjen på sykehus.

DRAMATISK: Alexandra Rotan forteller om dramatisk sykehusinnleggelse. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DRAMATISK: Alexandra Rotan forteller om dramatisk sykehusinnleggelse. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at Alexandra Rotan (25), fra musikkgruppen KEiiNO, hadde blitt skadet etter et møte med en koala.

Rotan og de andre fra KEiiNO er for tiden på turné i Australia, og artisten har lenge hatt en drøm om å holde en koala. Drømmen gikk i oppfyllelse, men det ble ikke helt som hun hadde tenkt.

Fikk sår og infeksjon

Koalaen klatret med sine skarpe klør, og Rotan fikk relativt dype sår. Hun begynte å blø og fikk etter hvert påvist infeksjon.

- Medisinen har begynt å virke, og betennelsen har roet seg, forsikret Rotan overfor Se og Hør i helgen.

Det stoppet imidlertid ikke der. I et nytt innlegg på Instagram kommer det frem at Rotan havnet på sykehus på nytt.

«Sååå.. akkurat hatt ganske dramatiske 24 timer. For et par uker siden var jeg heldig og fikk oppfylt drømmen min om å holde en koala. Hun klorte meg og den helgen måtte jeg dra til legevakten med smerter og store utslett. De ga meg antibiotika, men i går kveld etter konserten vår ble ting verre», skriver Rotan sammen med bildet over.

Feber og sykehusinnleggelse

Innlegget er delt på Instagram-profilen til KEiiNO, men Rotan har også delt oppdateringen på Instagram-story på sin egen profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer