<strong>OPERA-STUNT:</strong> Rein Alexander overrasket nok mange forbipasserende da han brøt ut i sang på Oslo S mandag. Foto: Per Ervland / Seher.no
OPERA-STUNT: Rein Alexander overrasket nok mange forbipasserende da han brøt ut i sang på Oslo S mandag. Foto: Per Ervland / Seher.no Vis mer

- Jeg var så nervøs

Rein Alexander brøt ut i sang midt på Oslo S. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se video fra Rein Alexanders opera-stunt nederst i saken!

I 2003 vant den folkekjære artisten Rein Alexander (39) «Kjempesjansen» på NRK, og etter det har han hatt æren av å synge på en rekke store tilstelninger. Mandag opptrådte han imidlertid for «mannen i gata», da han plutselig brøt ut i sang på stappfulle Oslo S.

Stuntet var i forbindelse med Oslo Operafestival, som går av stabelen til høsten. Og selv om Rein Alexander har mange konserter bak seg, innrømmer operasangeren til Seher.no at mandagens opptreden var ekstra spesiell.

- Det var utrolig gøy. Tiden sto helt stille - herregud. Det var sikkert 110-120 sangere som sang, og jeg fikk æren av å starte, Steike!

Men artisten innrømmer at han måtte jukse litt under konserten. Han hadde nemlig limt inn sangteksten i en bok han hadde foran seg. 

- Jeg måtte jukse litt, jeg var så nervøs. Det stoppet jo hele togstasjonen! Det var utrolig gøy. Tiden sto helt stille.


Oslo Operafestival er et årlig festivalarrangement, og festivalen har et bredt tilbud til både barn, unge, voksne og eldre, under slagordet «opera til folket». Ved å vise at opera kan fremføres på andre steder og i andre rammer enn det som vanligvis forbindes med opera, ønsker arrangørene å bidra til at alle skal bli kjent med musikkgenren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rein Alexander til sykehus 


[obj:media:9685]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer