- Jeg var så nervøs at jeg mistet hukommelsen

Men nå ser Sandra Lyng Haugen bare framover...

TRAVEL SANDRA: Etter fem års venting, er Sandra Lyng Haugen snart klar med å gi ut sin første plate siden debutalbumet «Døgnvill». Foto: Anders Myhren, Seher.no
TRAVEL SANDRA: Etter fem års venting, er Sandra Lyng Haugen snart klar med å gi ut sin første plate siden debutalbumet «Døgnvill». Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se video med Sandra Lyng Haugen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Sandra Lyng Haugen (23) har til tross for sin unge alder flere år på baken som artist.

Men selv om hun etter hvert har fått god erfaring i stå på scenen - hevder Sandra at det tok lang tid før hun vente seg til å opptre for publikum og foran TV-kameraer.

Til Seher.no avslører hun at da hun debuterte i TV 2-programmet «Idol» som 16-åring opplevde hun flere ganger å glemme hvor hun var og hva hun skulle gjøre.

- Jeg var så nervøs mange ganger at jeg mistet hukommelsen. Jeg husker ikke at jeg stod der engang. Det jeg husker best var at jeg ikke satt i den stolen jeg skulle sitte i, etter å ha sunget en storband-låt.

Til tross for nervøsiteten, endte Sandra på en 4. plass i konkurransen, som ble vunnet av Kjartan Salvesen (33).

I sommer er Sandra Lyng Haugen med å lete etter Norges nye musikk-talent i «Se og Hørs Sommerstjerner», i tillegg til at hun jobber med sitt nye album.

Tidligere har hun blant annet oppfordre deltagerne til å bruke hennes «klovnetriks» hvis de skulle bli nervøse før de skal på scenen

Mosjøen-jenta legger ikke skjul på at hun gleder seg til å gi ut sin første plate siden debutalbumet «Døgnvill» i 2005.

- Det er mye spennende som skjer, men det får jeg ikke lov til å snakke om. Men det er nytt plateselskap, management og konsept på banen, så det blir veldig bra, sier hun med et smil til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå blir jeg vel slemme-Sandra[obj:media:8742]