<strong>HOPPET I VIKERSUND:</strong> Skavlan satte utfor 45-metersbakken i Vikersund foran TV-kameraene. Neste mål er 70-metersbakken i Linderudkollen. Foto: Stella Pictures
HOPPET I VIKERSUND: Skavlan satte utfor 45-metersbakken i Vikersund foran TV-kameraene. Neste mål er 70-metersbakken i Linderudkollen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var så nervøs at jeg fikk «blackout»

Jenny Skavlan hoppet i Vikersund.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til høsten er Jenny Skavlan (25) og Daniel Franck tilbake på TV-skjermen med progammet «Fritt fall», som skal sendes på kanalen MAX.

Innspillingene er allerede i gang, og Skavlan og Franck skal i programmet gjennom ti utfordringer av den tøffe sorten.

Begge to har allerede hoppet i 45-metersbakken i Vikersund.

- Jeg var så nervøs at jeg fikk «blackout» da jeg slapp taket. Jeg husker ikke at jeg var i lufta en gang, sier hun til Dagbladet.

Når duoen har gjort seg ferdig med treningen sammen med skihopper Anders Jacobsen, er planen å sette utfor 70-metersbakken i Linderudkollen.

- Jeg prøver å ikke tenke på at vi skal hoppe i en bakke som er enda større. Jeg synes denne her er stor nok.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi lå svette sammen i sengen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer