VANT KÅRING: Jenny Skavlan ble nylig kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Ari Behn ble kåret til best kledde mann. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VANT KÅRING: Jenny Skavlan ble nylig kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Ari Behn ble kåret til best kledde mann. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Jeg var så liten og tynn at jeg ikke fant klær

Men denne uken ble Jenny Skavlan kåret til årets best kledde kvinne i Se og Hør.

Publisert
SEHER.NO: Jenny Skavlan (25) har sydd klær siden hun var seks år gammel. Nå lanserer 25-åringen sin tredje kolleksjon for Bik Bok. Den er, ifølge motemagasinet Costume, mer vågal og mer voksen.

- Moren min jobbet som kostymedesigner og tekstilkunstner, og hun hadde egen systue i kjelleren. Så fort jeg fikk lov, boltret jeg meg i silkebrokade og fløyel. I motsetning til andre som rev opp strømpebuksene og klippet i stykker klærne sine i ungdomstiden, var jeg opptatt av stoffkvalitet, og jeg laget skikkelige og pene plagg. Jeg var mer opptatt av preppy. Jeg var ikke opptatt av utringning og kløft, sier Skavlan til magasinet.

Jenny, som nylig ble kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (44), hentet fra start av, ifølge henne selv, sin inspirasjon fra... Ingenting.
 
- Jeg drømte om plagg som ikke fantes i butikkene, derfor endte jeg opp med å lage dem selv. I tillegg var jeg så liten og tynn at jeg ikke fant klær i min egen størrelse, forteller Skavlan, som til Costume er klokkeklar på spørsmål om hvordan hun planlegger antrekkene sine.

- Når jeg får panikk eller har dårlig tid, går jeg for svart. Føler jeg meg for snuppete, bytter jeg ut pumpsene med et par Dr. Martens-sko, sier hun til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Et stort kompliment at han mener jeg er sexy  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer