SNAKKER UT: Gary Barlow veide godt over 100 kilo for bare ti år siden. Take That-stjernen innrømmer at depresjon var en av årsakene til det. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Gary Barlow veide godt over 100 kilo for bare ti år siden. Take That-stjernen innrømmer at depresjon var en av årsakene til det. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var så feit at jeg ikke klarte gå

Superstjernen legger ikke skjul på noe.

SEHER.NO: Take That-stjernen Gary Barlow (38) innrømmer at han i 1996, da gruppa ble oppløst for første gang, slet sånn med vekta at han ikke engang klarte å gå. Så ille var det, at sangeren ikke klarte å gjøre vanlige gjøremål hver dag, skriver OK! Magazine.

- I noen år sent på 1990-tallet var jeg deprimert, og ble til en ballong på over 100 kilo fram til år 2000. Det gikk praktisk talt ikke an å gjøre noe som helst, mens det var meget tøft i det hele tatt å bevege seg rundt. Jeg husker blant annet at jeg våknet opp i senga en dag, men at det var hardt bare å sitte oppreist i senga. Det var et prosjekt bare å stå opp, sier han til nettstedet.

Barlow, som er far til tre, og som nylig feiret tiårs bryllupsdag med kona Dawn, fikk heldigvis støtte av kona gjennom den tøffe tiden.
 
- En dag jeg gikk rundt senga, fulgte Dawn med på meg og la merke til at jeg begynte å bli hjelpeløs. Hun spurte meg om jeg ikke burde dra til legen, og at det jo ville være verdt å finne ut hvorfor jeg ble tyngre og tyngre. Men hun visste selvfølgelig hvorfor, jeg spiste jo som en gærning!

"Greatest Day"-sangeren følte at han sviktet seg selv etter å ha latt vekta komme totalt ut av kontroll.

- Jeg ser på bilder av meg selv fra den tiden, og det er jo som å leve i sitt eget fengsel. Jo større man blir, jo mindre føler man seg. Vi er ment å passe på oss selv, men jeg mislyktes ettersom jeg så sånn ut, sier Gary Barlow til magasinet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Robbie får totalslakt