Sophie Elise og Jan Olav Isachsen:

- Jeg var «redd»

Den nye sveisen har fått mange til å sperre opp øynene.

OVERRASKET: Sophie Elise Isachsen overrasket med bilde av pappa Jan Olav Isachsen. Her fra en tidligere anledning. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
OVERRASKET: Sophie Elise Isachsen overrasket med bilde av pappa Jan Olav Isachsen. Her fra en tidligere anledning. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tidligere blogger Sophie Elise Isachsen (27) er ikke fremmed for å skape reaksjoner og overskrifter landet rundt. Men denne gangen vies oppmerksomheten til noen andre.

Det er nemlig den store forvandlingen til faren, Jan Olav Isachsen, som har fått flere til å sperre opp øynene etter at hun delte et bilde av dem sammen på Instagram.

- Innboksen min eksploderer

For mange kom det trolig som en overraskelse da faren plutselig dukket opp med en splitter ny, kort sveis. Kanskje spesielt fordi følgerne er vant til å se ham med lange lokker. Men nå er altså lengdene klippet bort og historie.

«At pappa har klippet håret er den største makeoveren som har skjedd i familien Isachsen (og det sier litt, han konkurrerer jo mot MEG)», skriver Isachsen til sine 571 000 følgere på Instagram.

Når Se og Hør tar kontakt med 27-åringen forteller hun at faren har hatt langt hår så lenge hun kan huske.

Selv om hun synes det var spennende at faren endelig skulle få seg en ny frisyre, legger hun imidlertid ikke skjul på at hun også var skeptisk til hvordan resultatet kom til å bli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.