- Jeg var redd nesen skulle falle av

«The Hills»-stjernen frykter å bli seende ut som Michael Jackson...

BESKYTTER NESEN: Heidi Montag beskytter nesen med en kirurgisk teip for at den ikke skal forandre form, og for å unngå at nesen «faller av». Bilde tatt ved tidligere anledning. Foto: Stella
BESKYTTER NESEN: Heidi Montag beskytter nesen med en kirurgisk teip for at den ikke skal forandre form, og for å unngå at nesen «faller av». Bilde tatt ved tidligere anledning. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) fikk som kjent utført ti plastiske operasjoner på bare en dag, i november i fjor. Nå frykter hun å bli seende ut som avdøde Michael Jackson.

Nylig ble Heidi Montag sett i Costa Rica med en slags kirurgisk teip over nesen. Dette fikk ryktene til å svirre om at hun hadde tatt enda flere plastiske operasjoner. Men nå avkrefter Heidi ryktene, og hevder teipen var for å holde sin opererte nese beskyttet.

- Når jeg ikke blir filmet eller fotografert, har jeg en teip over nesen 24 timer i døgnet. Dette har jeg gjort siden november. Det tar et helt år før nesen min er helt leget, sier hun til Life&Style.

Dette betyr at teipen var en ordre fra realitystjernens plastiske kirurg, Dr. Frank Ryan - som døde i en bilulykke 16. august-

- Forrige gang jeg glemte å bruke teipen, forandret nesen min form. Bandasjen er der for å holde hevelsen nede, og å holde nesen på plass - akkurat slik som Dr. Ryan formet den. Han pleide alltid å se at jeg var den beste og mest forsiktige pasienten hans.

For å få penest mulige arr er etterbehandlingen etter en operasjon er teip svært viktig. Anbefalingen av og bruken av teip over den ferske sømmen i huden er viktig, ifølge Plastisk-Kirurgi.no.

Det er kanskje ikke så rart at Montag er svært forsiktig, hun frykter nemlig å bli seende ut som avdøde Michael Jackson.

- Jeg vil ikke at nesen min skal falle av, som Michael Jacksons nese gjorde, sier hun.


Heidi har nå bestemt seg for å fjerne sine brystimplantater, da de gjør det umulig for henne å trene - noe hun er «helt avhengig av».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Trues med nok en sexvideoavsløring