- Jeg var redd han skulle drepe meg

Ekskona hevder Hulk Hogan rev opp skjorten hennes før han tok kvelertak.

BESKYLDES FOR MISHANDLING: TV- og wrestling-stjernen Hulk Hogan beskyldes av eks-kona Linda (bildet) for å ha tatt kvelertak på henne flere ganger i løpet av deres 24 år lange ekteskap. Foto: Stella Pictures
BESKYLDES FOR MISHANDLING: TV- og wrestling-stjernen Hulk Hogan beskyldes av eks-kona Linda (bildet) for å ha tatt kvelertak på henne flere ganger i løpet av deres 24 år lange ekteskap. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den tidligere wrestlingstjernen Hulk Hogan (57) og hans kone Linda (51) ble sammen med sine barn Nick og Brooke TV-stjerner gjennom realityserien «Hogan knows best», men sukssesen endte brått, da både serien og parets ekteskap tok slutt i 2007.

Nå hevder Linda at en av grunnene til at paret gikk fra hverandre, var at eks-mannen mishandlet henne så kraftig at hun fryktet for sitt eget liv.

I sin nye bok «Wrestling the Hulk: My Life Against the RopesW skriver Linda at Hulk - som egentlig hetter Terry Bollea - flere ganger tok kvelertak på henne.

- Han kastet lamper rundt i huset. Deretter rev han i stykker skjorten min, dyttet meg ned på en seng og tok tak rundt halsen min under krangler. Han smalt med dørene og slo neven i veggen. Jeg var redd han skulle drepe meg under ett av sine raseriutbrudd, sa Linda i et intervju på TV-programmet «The Today Show» onsdag.

Linda hevder eks-mannen aldri ba om unnskyldning for sin oppførsel.

Selv valgte hun ikke å varsle politiet eller pressen da den påståtte mishandlingen foregikk, fordi hun ville skåne barna.

- Jeg visste det ville komme en tid da jeg kunne snakke om det. Nå håper jeg at jeg kan hjelpe andre kvinner med å stå fram, sier hun.

Hulk Hogan har foreløpig ikke kommentert påstandene fra eks-kona.

Etter at ekteskapet tok slutt, har Hulk Hogan giftet seg med sin nye kjæreste Jennifer McDaniel, mens Linda har vakt oppmerksomhet med å date den 29 år yngre mannen Charlie Hill - som er ett år yngre enn hennes datter Brooke (23).

Se Lindas intervju med «Today Show» her:Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bryllupet endte i slåsskamp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer