NEI, TAKK: Ifølge Femalefirst forteller popkometen at hun har fryktet både sex, alkohol og kjærlighet. Foto: All Over Press
NEI, TAKK: Ifølge Femalefirst forteller popkometen at hun har fryktet både sex, alkohol og kjærlighet. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var redd for sex

Men Lady Gaga har tydeligvis kommet over frykten nå...

SEHER.NO: Lady Gaga - eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (23) som hun egentlig heter - er kjent for å være svært frittalende, og nå åpner hun seg igjen.

23-åringen avslører at flere av sangene på det nye albumet "The Fame Monster", ble skrevet på et tidspunkt i livet hvor hun blant annet fryktet sex.

- Hver sang representerer et monster jeg har møtt på reisene mine:frykten for sex, frykten for alkohol, frykten for kjærlighet, frykten for døden, og sånn fortsetter det, forklarer hun ifølge Femalefirst.

Gaga er for tiden singel, og avslører at hun ikke har så stor selvtillit når det kommer til menn...

- Jeg er kjempeglad for å være singel nå, og ha muligheten til å jobbe med musikk og reise. Det kommer nok en tid for forhold, men det er ikke ment for meg nå. Og uansett, så har jeg ikke noe selvtillit når det kommer til menn, forteller hun.

"Poker Face"-stjernen har tidligere innsrømmet at hun som yngre var avhengig av kokain og at hun nå sliter med depresjon når hun er ute på turné.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her blir hun Lady "Gossip Girl"