REDD FOR MENN: I tenårene var Mari Maurstad redd for menn og levde seksuelt avholdende.  Foto: Se og Hør
REDD FOR MENN: I tenårene var Mari Maurstad redd for menn og levde seksuelt avholdende. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg var redd for menn

Mari Maurstad fryktet fysisk kontakt med det motsatte kjønn.

Publisert
SEOGHØR.NO: Mari Maurstad (56) er en av Norges mest kjente skuespillere og fikk sin debut i rampelyset i svært ung alder.

Maurstad er født inn i en teaterfamilie og faren Alfred var blant landets mest kjente skuespillere. I 1967 døde Alfred Maurstad 71 år gammel. Mari var ti år og forteller at savnet av en farsfigur i oppveksten påvirket henne på flere måter. 

- Jeg visste ikke helt hva jeg gikk glipp av. Men det hadde nok vært lettere å ha en far, sier hun i et intervju med Dagbladet Magasinet. 

Farens brå bortgang bidro til at Maurstad fikk et spesielt forhold til menn. 

- Jeg var veldig lite seksuelt våken. Det var nok det at jeg vokste opp uten pappa som gjorde at jeg var fysisk redd for andre da jeg var ung. Jeg var redd for menn, sier Mari som har sympati med sin første kjæreste. 

- Det var nok ikke så lett å være kjæresten min på den tiden. Jeg synes det var veldig skummelt, og var omtrent avholdende seksuelt. Det tok veldig lang tid før jeg ville ligge med ham, og da syntes jeg ikke det var noe gøy en gang. 

Forholdet til menn har heldigvis bedret seg med årene og i dag er Maurstad lykkelig gift med cellist Aage Kvalbein (66) som hun har tre sønner sammen med. 

LES OGSÅ: - Oppførselen min var ren galskapVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer