NYFORELSKET: «Paradise»-profilen Mayoo Indiran møtte Victoria Holth i april, og nå har de vært sammen siden starten av juni. Overfor Seoghør.no roser Mayoo kjæresten opp i skyene. Foto: Privat
NYFORELSKET: «Paradise»-profilen Mayoo Indiran møtte Victoria Holth i april, og nå har de vært sammen siden starten av juni. Overfor Seoghør.no roser Mayoo kjæresten opp i skyene. Foto: PrivatVis mer

- Jeg var redd for å ta på henne i starten

«Paradise»-Mayoo har funnet kjærligheten - men det nye forholdet bød på uventede utfordringer.

SEOGHØR.NO: Denne våren gjorde Mayoo Indiran (25) seg bemerket i TV3s realityprogram «Paradise Hotel», der han var en populær deltager med mange gullkorn på lur.

Etter realityoppholdet avslørte han til Seoghør.no at både jenter og gutter var interessert i å date ham, men at han ikke hadde tid til kjæreste. Forrige uke innrømmet Mayoo imidlertid at han ikke er singel lenger i et intervju med VG

«Paradise»-profilen er blitt sammen med Victoria Holth (23), som han møtte i Fredrikstad under innspillingen av TV3 Play-programmet «Det beste vorspielet» i starten av april.

Til Seoghør.no forteller Mayoo hvordan det var å møte Victoria for første gang.

- Jeg husker at det første jeg tenkte var: «Oi, så pen jente!». Jeg visste at vi hadde noen felles bekjente, og jeg hadde mye respekt for henne.

Saken fortsetter under bildet.

TRIVES SAMMEN: Mayoo sier til Seoghør.no at han og kjæresten er ærlige mot hverandre og kan diskutere alt mulig uten at det blir dårlig stemning.  Foto: Privat
TRIVES SAMMEN: Mayoo sier til Seoghør.no at han og kjæresten er ærlige mot hverandre og kan diskutere alt mulig uten at det blir dårlig stemning. Foto: Privat Vis mer

Var redd og sjenert

Vennskapet begynte å utvikle seg til noe mer i mai, og i starten av juni skjønte duoen at dette var noe de ville satse på, forteller Mayoo. I starten var han imidlertid alt annet enn frampå overfor Victoria:

- Jeg var veldig beskjeden, sjenert og litt redd av meg. Jeg husker veldig godt følelsen av at jeg var redd for å ta på henne og sånn. Heldigvis har denne følelsen gått over nå, røper Mayoo.

Lørenskog-gutten legger til at han er veldig fascinert av kjærestens Fredrikstad-dialekt, og at han faktisk har begynt å legge om fra sin egen «kebab-norsk».

- Jeg blir så varm og glad av å høre henne prate. Det er så fascinerende å høre på, jeg har begynt å legge om litt selv. Venner av meg spør: «Hva har skjedd med deg?», sier han lattermildt.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Mayoo Indiran sier til Seoghør.no at han har fått mange forespørsler fra jenter etter «Paradise Hotel», men at han falt for en jente med de samme, gode prinsippene som ham selv. Foto: TV3
POPULÆR: Mayoo Indiran sier til Seoghør.no at han har fått mange forespørsler fra jenter etter «Paradise Hotel», men at han falt for en jente med de samme, gode prinsippene som ham selv. Foto: TV3 Vis mer

Mayoo legger heller ikke skjul på at kjæresten har vært god å ha i den stressende perioden etter «Paradise»-deltakelsen.

- Jeg blir så rolig hver gang jeg snakker med henne. Hun gir meg trygghet og støtter meg i alt. Hun er veldig moden, hardtarbeidende, hjelpsom og selvstendig. Det er en spesiell trygghetsfølelse når du møter den rette personen, sier han rosende.

HENGIVEN: Mayoo sier at han syntes det var vanskelig å tilnærme seg Victoria i starten, men i dag sliter han ikke med å vise hva han føler.  Foto: Privat
HENGIVEN: Mayoo sier at han syntes det var vanskelig å tilnærme seg Victoria i starten, men i dag sliter han ikke med å vise hva han føler. Foto: Privat Vis mer

Vil ikke forhaste seg

Tidligere har Mayoo fortalt at han har et nært forhold til foreldrene sine, og at deres godkjennelse var viktig for ham da han meldte seg på «Paradise Hotel».

- Jeg snakket selvfølgelig med foreldrene mine først, og de sa at hvis jeg hadde lyst til det, så måtte jeg bare gjøre det. Det er det som er det viktigste for meg, for når foreldrene mine støtter meg, så kan alt annet være det samme, sa Mayoo til Seoghør.no i våres.

Foreløpig har imidlertid ikke Mayoo og kjæresten møtt hverandres foreldre. Men etter VGs artikkel har begges foreldre fått noen telefoner, røper han.

- Begges foreldre er positive til forholdet. Jeg håper de får møttes i løpet av sommeren, men det kan være greit å ikke forhaste seg også. Jeg har gått på den smellen før, sier Mayoo.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTESPILLERE: Mayoos foreldre har ikke møtt kjæresten hans ennå, men «Paradise»-profilen sier de er glade på hans vegne. Foto: Privat
STØTTESPILLERE: Mayoos foreldre har ikke møtt kjæresten hans ennå, men «Paradise»-profilen sier de er glade på hans vegne. Foto: Privat Vis mer

På ferie under samme tak

Den populære «Paradise»-profilen er imidlertid tydelig på at han tar forholdet med Victoria seriøst.

- Det er ikke verdt å være i et forhold hvis målet ikke er langsiktig, med ekteskap og barn. Ellers bør man spare seg tiden, ressursene og følelsene det krever av både en selv og den andre. Når en annen person er involvert, bør man være seriøs, understreker han.

Foreløpig bor ikke paret i samme by, men resten av ferien sin skal Mayoo tilbringe hos Victoria i Fredrikstad. Han innrømmer at han er spent på oppholdet:

KOSER SEG SAMMEN: I starten av juli var Mayoo og kjæresten sammen på Palmesus-festivalen i Kristiansand. Foto: Privat
KOSER SEG SAMMEN: I starten av juli var Mayoo og kjæresten sammen på Palmesus-festivalen i Kristiansand. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har to uker der vi skal bo under samme tak. Det blir utrolig spennende, man kommer tettere på hverandre. Det er viktig å tilbringe mye tid sammen under samme tak når man ønsker seg et varig forhold, sier Mayoo til Seoghør.no.

Paret har allerede vært på en helgetur til Bergen sammen, og har planer om flere felles reiser fremover.

- Vi driver og planlegger en reise til nyttår. Men begge har ferie til gode og er av den spontane typen, så det kan plutselig bli en spontan ferietur før den tid. Vi må absolutt nyte den tiden vi har alene nå, understreker Mayoo.

Tok et oppgjør med voldsfortiden

Selv om Mayoo Indiran lever i sus og forelskelsesrus om dagen, har han en vond fortid i bagasjen. Tidligere i år tok han et oppgjør med sin voldelige ungdomstid i et personlig intervju med Seoghør.no.

- Jeg har slitt mye med det i ettertid. Jeg har tatt kontakt med mange personer og har bedt om unnskyldning og nå prøver jeg å være snill mot alle jeg møter på, sa Mayoo den gang.

Forrige uke trakk også kjæresten Victoria frem hans varme personlighet i intervjuet med VG.

- Han er en veldig fin gutt som bryr seg om alt og alle, så nå gleder jeg meg til sommerferien sammen med ham, sa Holth til avisen.

Se hele det gripende videointervjuet med Mayoo nedenfor:

Sammen med «Paradise»-kollega Carl Aksel Berg Jansen (20) tok Mayoo til orde mot mobbing i skolen. Også Carl Aksel har fortalt åpent om den negative oppførselen han utviste i oppveksten.

- Jeg mobbet en gutt som var litt vanskeligstilt. Jeg har nok ødelagt mye av oppveksten hans, har Carl Aksel fortalt til Seoghør.no.

Etter at han ble ferdig med skolegangen, bestemte Carl Aksel seg for å ta tak i fortiden sin som mobber, og kontaktet sitt tidligere mobbeoffer for å be om unnskyldning.

- Jeg kontaktet ham. Jeg ville si unnskyld til han og følte jeg måtte gi noe av meg selv til han nå, og forklare at det er ikke sånn jeg er i dag og at jeg har skjerpet meg.

LES OGSÅ: Norsk ekspert forsvarer Victoria Beckhams kyssebilde