- Jeg var redd for å miste datteren min

Musiker Arve Tellefsen snakker ut om sitt livs verste timer.

FIOLINIST: Arve Tellefsen har lenge vært en av Norges aller fremste musikere. Foto: SCANPIX
FIOLINIST: Arve Tellefsen har lenge vært en av Norges aller fremste musikere. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor høst ble fiolinist Arve Tellefsen (76) plutselig syk og havnet på sykehus. Musikeren spilte konsert i 80-årsdagen til den trønderske sports- og kulturpersonligheten Per Ottesen, da han plutselig ble akutt syk.

- Natta før jeg skulle ha konsert i Trondheim følte jeg meg plutselig svimmel og dårlig. Jeg klarte nesten ikke holde meg oppreist. Jeg ble bekymret og tok taxi til sykehuset der jeg ble lagt inn. Men legen fant ikke noe galt. Jeg hadde nok løpt litt for langt og overanstrengt meg.

Tellefsen ble utskrevet fra sykehuset og var i godt behold, men så kom beskjed om at datteren Ingeborg Cecilie hadde blitt syk.

Ingeborg hadde blitt kjørt til sykehuset i all hast med sprukket blindtarm og måtte gjennom to kompliserte operasjoner.

- Flyturen til Oslo ble et mareritt. Jeg vet nemlig at sprukket blindtarm kan være livsfarlig. Det var tøft. Jeg var jo redd for å miste henne. Men heldigvis gikk det bra - ikke minst takket være glimrende kirurgiarbeid ved Ullevål sykehus.

Les hele intervjuet med Arve Tellefsen i ukens utgave av Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ:  Tellefsen og datteren til sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer