- Jeg var redd for å få hjerteinfarkt

Torbjørn Røe Isaksen la om livsstilen før han fylte 30.

HYPOKONDER: Høyre-politiker Torbjørn Røe Isaksen sier til VG Helg at han fryktet å få hjerteinfarkt før han gikk ned i vekt for noen år siden. - Hvis jeg får litt vondt i et ben, tenker jeg med en gang at det må være blodtropp, sier han til avismagasinet. Foto: Scanpix
HYPOKONDER: Høyre-politiker Torbjørn Røe Isaksen sier til VG Helg at han fryktet å få hjerteinfarkt før han gikk ned i vekt for noen år siden. - Hvis jeg får litt vondt i et ben, tenker jeg med en gang at det må være blodtropp, sier han til avismagasinet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Høyre-politiker Torbjørn Røe Isaksen er blant stortingsvalgets vinnere, men selv gjør han sitt beste for å dempe egne og andres forventinger til at han kan bli utnevnt til statsråd av Erna Solberg.

Det er imidlertid ikke bare på den politiske arenaen 35-åringen utviser forsiktighet. Stortingsrepresentanten er nemlig vár for både sykdommer og tanken på å dø, forteller han til VG Helg.

- Jeg liker ikke å bli eldre, heller. Det er den klassiske: Snart har jeg levd lenger enn jeg har igjen å leve. Dette var faktisk årsaken til at jeg på et tidspunkt begynte å trene og gå ganske mye ned i vekt. Ikke for å få overskudd i hverdagen, men fordi jeg tenkte: Tenk om jeg får hjerteinfarkt?

Da denne dystre tanken meldte seg, var Røe Isaksen knapt 27-28 år gammel, innrømmer han. Den unge politikeren synes ikke det er rart at det oftere er 40- og 50-åringer som begynner å tenke i de baner.

- Javel? Jeg tenkte at jeg ikke kunne gå inn i 30-årene uten en sunnere livsstil, fastslår han enkelt i portrettintervjuet.

LES OGSÅ: Her finner Aksel tonen med Ronaldos kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer