- Jeg var redd for å få hjerteinfarkt

Torbjørn Røe Isaksen la om livsstilen før han fylte 30.

HYPOKONDER: Høyre-politiker Torbjørn Røe Isaksen sier til VG Helg at han fryktet å få hjerteinfarkt før han gikk ned i vekt for noen år siden. - Hvis jeg får litt vondt i et ben, tenker jeg med en gang at det må være blodtropp, sier han til avismagasinet. Foto: Scanpix
HYPOKONDER: Høyre-politiker Torbjørn Røe Isaksen sier til VG Helg at han fryktet å få hjerteinfarkt før han gikk ned i vekt for noen år siden. - Hvis jeg får litt vondt i et ben, tenker jeg med en gang at det må være blodtropp, sier han til avismagasinet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Høyre-politiker Torbjørn Røe Isaksen er blant stortingsvalgets vinnere, men selv gjør han sitt beste for å dempe egne og andres forventinger til at han kan bli utnevnt til statsråd av Erna Solberg.

Det er imidlertid ikke bare på den politiske arenaen 35-åringen utviser forsiktighet. Stortingsrepresentanten er nemlig vár for både sykdommer og tanken på å dø, forteller han til VG Helg.

- Jeg liker ikke å bli eldre, heller. Det er den klassiske: Snart har jeg levd lenger enn jeg har igjen å leve. Dette var faktisk årsaken til at jeg på et tidspunkt begynte å trene og gå ganske mye ned i vekt. Ikke for å få overskudd i hverdagen, men fordi jeg tenkte: Tenk om jeg får hjerteinfarkt?

Da denne dystre tanken meldte seg, var Røe Isaksen knapt 27-28 år gammel, innrømmer han. Den unge politikeren synes ikke det er rart at det oftere er 40- og 50-åringer som begynner å tenke i de baner.

- Javel? Jeg tenkte at jeg ikke kunne gå inn i 30-årene uten en sunnere livsstil, fastslår han enkelt i portrettintervjuet.

LES OGSÅ: Her finner Aksel tonen med Ronaldos kjæreste

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.