- Jeg var redd for å bli ferska

Tshawe Baqwa fryktet at brorens rusproblemer skulle bli avslørt.

VAR REDD: Madcon-stjernen Tshawe Baqwa snakket denne uken ut om storebrorens rusproblemer. Han var redd for at heroinmisbruket til den 13 år eldre broren Lanti skulle ødelegge for hans «Skal vi danse»-deltagelse i 2007, og gå negativt utover broren.  Foto: Stella Pictures
VAR REDD: Madcon-stjernen Tshawe Baqwa snakket denne uken ut om storebrorens rusproblemer. Han var redd for at heroinmisbruket til den 13 år eldre broren Lanti skulle ødelegge for hans «Skal vi danse»-deltagelse i 2007, og gå negativt utover broren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madcon-stjernen Tshawe Baqwa (30) snakket denne uken ut om storebrorens rusproblemer for første gang.

Han og Madcon-makker Yosef Wolde-Mariam (34) gjestet TV2-programmet «Ettermiddagen» tirsdag, i forbindelse med Kirkens Bymisjons førjulsaksjon «Gled en som gruer seg til jul». Da fortalte han programleder Guri Solberg at han fryktet at brorens problemer skulle bli avslørt.

- Jeg var redd for å bli «ferska» da jeg var med i «Skal vi danse», det hadde vært litt dårlig timing. Jeg var redd for å bli kasta ut av konkurransen. Det er jo et familieprogram, så dét passer ikke så godt inn på en måte. Samtidig fant man mye annet dritt på meg, men det gikk ikke utover brutter'n i hvert fall!

30-åringen danset seg helt til seier i TV2s populære dansekonkurranse i 2007, uten at storebror Lantis heroinmisbruk kom frem i lyset. Men på den ferske låta «Sire som det er» synger Tshawe om brorens problemer.

- Nå følte jeg det var på tide å ikke være redd for å konfrontere meg selv med denne saken, og kommunisere det til broren min. Men også vise til folk at også såkalte celebriteter opplever problemer med slektningene sine, sier han til TV2-programlederen.

Tshawe understreker også hvor viktig det er å engasjere seg for de som har problemer, og både han og Yosef er imponert over innsatsen til Kirkens Bymisjon og deres frivillige.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lurte kjæresten til Roma 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer