Brad Pitt åpner opp om skilsmissen for første gang:

- Jeg var redd barna skulle tro på det som stod i avisene

I et nytt intervju med magasinet GQ Style snakker Hollywood-stjernen åpenhjertig ut om den verste perioden i sitt liv.

ÅPNER SEG: For første gang etter skilsmissen med Angelina Jolie åpner Brad Pitt seg opp om tiden etterpå. En tid preget av alkohol og en kamp for å bevise sin uskyld. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG: For første gang etter skilsmissen med Angelina Jolie åpner Brad Pitt seg opp om tiden etterpå. En tid preget av alkohol og en kamp for å bevise sin uskyld. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I fjor høst kom sjokknyheten om at Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) skulle skilles etter 12 år som kjærester og to år som ektepar.

I kjølvannet av bruddet dukket det opp stadig flere opplysninger som tydet på at det hele handlet om parets seks barn - Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8).

Brad skal ha vært stygg med dem, og Angelina søkte om full omsorgsrett for alle ungene.

Siden den gang har det vært stille rundt Hollywood-kjekkasen, men nå tar han endelig bladet fra munnen.

I et sitt første intervju etter bruddet avslører Brad Pitt at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp Vis mer

- Jeg drakk for mye

Seksbarnsfaren snakker åpent til magasinet om hvor mye han har forandret seg siden Angelina gikk fra ham, og hvor redd han var for at ungene skulle tro på alle ryktene som skapte store overskrifter i media

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, forteller Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Videre avslører 53-åringen hvordan kan skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, avslører han.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 snudde lykken. Dette bildet er fra en filmscene i Mr. & Mrs. Smith, hvor paret forelsket seg. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 snudde lykken. Dette bildet er fra en filmscene i Mr. & Mrs. Smith, hvor paret forelsket seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var redd

Tida etter bruddet ble det kjent at Pitt var under etterforskning for barnemishandling, noe Pitt tok svært tungt.

Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene var stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sier han.

Saken ble senere henlagt.

Saken fortsetter under bildet.

GÅR VIDERE: I februar tok Angelina med seg barna til Kambodsja. Her sammen med Maddox, Pax, Zahara og Shiloh. Foto: NTB Scanpix.
GÅR VIDERE: I februar tok Angelina med seg barna til Kambodsja. Her sammen med Maddox, Pax, Zahara og Shiloh. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det var da barnevernet ringte at ting virkelig begynte å bli tungt.

- Jeg satt skikkelig i saksa da barnevernet ringte, forklarer han, men legger til at dette også gjorde at han og Angelina klarte å kommunisere igjen.

- Det var etter dette at vi klarte å samarbeide for å fikse ting. Vi gjør vårt beste. En advokat sa til meg: «Ingen vinner i retten, det handler om hvem som blir mest såret».

- Og det tror jeg på. Du bruker et år på å være fokusert på å bygge en sak for å bevise din uskyld. Hvorfor du har rett og de andre tar feil. Det er vanskelig. Jeg nektet å gjøre det, og heldigvis var Angelina enig. Det er sjokkerende for barna og plutselig få familien revet fra hverandre, sier han i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Veldig vanskelig tid

I februar åpnet Angelina Jolie seg om den vanskelige tiden for første gang.

Det var da «Tomb Rider»-stjernen besøkte Kambodsja at hun ble spurt om bruddet av den britiske kanalen BBC.

Hun understreket at hun helst ikke ville snakke om det, men kom likevel med noen sitater som gikk ut på hvor landet lå.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, fortalte hun, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

SNAKKER UT: Det var i september i fjor at de ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix
SNAKKER UT: Det var i september i fjor at de ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix Vis mer

Jolies barn har vært hovedfokuset i det som har vært en svært offentlig skilsmisse. Det understreket skuespilleren klart og tydelig i intervjuet.

- Mange andre går gjennom dette, og min familie... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte hun og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, understreket 41-åringen.

Avsluttet striden

Siden bruddet ble offentlig kjent, har både Brad Pitt og Angelina Jolie holdt en lav profil.

Pitt var den første til å tre tilbake inn i rampelyset, etter å ha overrasket på scenen under Golden Globe-utdelingen. Pitt mottok massiv applaus og jubel fra Hollywood-kollegene i salen da han entret scenen for å presentere filmen «Moonlight».

Tidligere i år ble det kjent at de to stjernene hadde kommet fram til en slags enighet i skilsmisseprosessen.

De inngikk en avtale om å håndtere skilsmissen privat, for å forene familien. Erklæringen var skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette skriver Fox News.

Jolie og Pitt fortalte i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frembringe bedring og gjenforening»

LES OGSÅ: - Hun har et voldsomt temperament

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer