- Jeg var psykisk sliten og paranoid

Bloggprinsessen Emilie «Voe» Nereng er tilbake igjen og håper at folk har lært.

BLOGGBERTER: Her er Voe omkranset noen av de største norske blogg-kollegaene sine: Ida Wulff (t.v.) Linnea Myhre og Caroline Berg Eriksen. Foto: Stella Pictures / Scanpix
BLOGGBERTER: Her er Voe omkranset noen av de største norske blogg-kollegaene sine: Ida Wulff (t.v.) Linnea Myhre og Caroline Berg Eriksen. Foto: Stella Pictures / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter så mye blogghets at at det gikk på psyken løs, valgte Emilie «Voe» Nereng (16), en av norges yngste bloggere, å legge ned bloggen sin. Nå er hun tilbake, og håper at folk har lært.

- Jeg var så psykisk sliten, og følte meg helt paranoid. Jeg trodde alle hadde noe imot meg. Den selvtillitten jeg gradvis hadde bygget opp de to siste årene stupte. Jeg orket nesten ikke gå hjem fra skolen, for da måtte jeg forbi en videregående skole hvor det alltid var gjenger som ropte ting etter meg, sier den søte jenta i et intervju med Magasinet Dagbladet.


Med flere hundre tusen blogg-lesere og suksess med sangen «Don't Talk To Me» foran 100 000 publikummere på Rådhusplassen under «VG-lista»-showet, skulle man tro at jenta hadde alt. Men medaljen hadde en bakside.

- Vi unner hverandre litt for lite godt i dette landet, mener hun.

Mamma Linda Nereng (43) har hatt blandede følelser om datterens blogging.

- Jeg har vært vettskremt hele tiden. Til og begynne med var jeg redd for pedofile, så kom alle de stygge kommentarene. Nå er det bilder av Emilie fra bloggen som har begynt å dukke opp på snuskete nettsider, forteller hun i intervjuet.

Men til tross for år med bemerkninger og kritikk har 16-åringen etter hvert lært å takle de negative tilbakemeldingene hun får.

- Når guttene i skolegården slenger meldinger etter meg nå, tenker jeg at han sikkert bare er en usikker gutt som ikke vet hvordan han skal tilnærme seg folk, og at det er en misforstått måte å få en anerkjennelse av gjengen sin på. Hvis jeg tenker sånn, er det liksom ikke så farlig med disse meldingene lenger, påstår hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gir ut duett flere år etter deres død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer