- Jeg var på Utøya fem-seks somre som ung

Nå dekker Jarle Roheim Håkonsen rettssaken.

DEKKER RETTSSAKEN: Nå dekker NRK-ankeret rettssaken. Foto: NRK
DEKKER RETTSSAKEN: Nå dekker NRK-ankeret rettssaken. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK-anker Jarle Roheim Håkonsen (42) rapporterer hver dag fra rettssaken i etterkant av terrorhandlingene på Utøya og i Regjeringskvartalet.

- Da bomben gikk av satt jeg i Dagsrevyen og forberedte en sending vi trodde skulle handle om hungersnøden på Afrikas horn. Snart forberedte jeg meg på ekstrasending i stedet. Jeg fikk på en måte et eierforhold til saken - blant annet derfor spurte NRK om jeg også kunne dekke rettssaken, sier han til Se og Hør.

Roheim Håkonsen har et spesielt forhold til saken, fordi han selv var tilstede på Utøya i ungdommen. Han var tidligere tilknyttet AUF.

- Jeg har aldri vært borti en story som jeg er så nær som denne. Jeg var på Utøya fem-seks somre i ungdommen.

42-åringen kjente selv ingen som mistet livet i terrorhandlingene.

- Ikke personlig, nei. Noen venner fra tiden jeg var i AUF mistet datteren sin. Jeg hadde mistet kontakten med dem da det skjedde, men har snakket med dem i ettertid, sier han til Se og Hør.

Hele intervjuet med Jarle Roheim Håkonsen kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: NRK gjentar suksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer