MØRK TID: Thomas Felberg måtte velge mellom musikken eller familien.  Foto: Aftenposten
MØRK TID: Thomas Felberg måtte velge mellom musikken eller familien. Foto: AftenpostenVis mer

- Jeg var på mitt mørkeste

Artist og programleder Thomas Felberg ofret rockelivet for familien.

SEOGHØR.NO: Thomas Felberg (44) gjør stor suksess som programleder for «Tidsbonanza» på NRK og har imponert med musikkunnskaper som dommer i «Stjernekamp».

Tidligere var 44-åringen frontfigur i bandet WE, men rockelivet tok brått slutt da han møtte sin fremtidige utkårede Hilde Wahl (41). Paret møttes gjennom felles venner og fire måneder senere er hun gravid. På kort tid gikk Thomas fra en intens rocketilværelse til familieliv på Røa.

- Hilde snudde opp ned på livet mitt. Det var vakkert egentlig, en klassisk sommerforelskelse som gikk over i noe varig, sier Thomas til VG.

- Bunnpunktet kom

På 2000-tallet ble rockebandet WE, som har Felberg som vokalist, prisbelønt for albumet «Smugglers». WE vant både Spellemannprisen og Alarmprisen for rockealbumet, og har vært på europaturné med store navn som Queens of The Stone Age og Motörhead.

For Thomas var det vanskelig å gi slipp på det gamle rocke-livet, og programlederen ble dratt mellom musikk- og familieliv.

- Det var da bunnpunktet kom. Jeg var på mitt mørkeste noen sinne. Det var tungt å stå opp om morra’n, sier han til VG.

LYKKELIG: Thomas fant lykken med Hilde Wahl. Her under utdeling av Spellemannprisen i fjor.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Thomas fant lykken med Hilde Wahl. Her under utdeling av Spellemannprisen i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til slutt måtte han ta et oppgjør med seg selv, og angrer ikke på at han satte Hilde og barna Sienna (9) og Bianca (5) foran alt annet.

- Jeg vil være sammen med familien og drive med noe som gir meg glede. Hilde is the love of my life. Faen, så heldig jeg er som har det sånn.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen NRK-profilen?