Diane Kruger:

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet

Skuespilleren mistet flere viktige personer i livet sitt på kort tid.

LYKKELIG IGJEN: I ti år var Kruger kjæreste med skuespiller-kollega Joshua Jackson (t.v). I dag er hun sammen med «The Walking Dead»-stjernen Norman Reedus. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG IGJEN: I ti år var Kruger kjæreste med skuespiller-kollega Joshua Jackson (t.v). I dag er hun sammen med «The Walking Dead»-stjernen Norman Reedus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november ble stjerneparet Diane Kruger (42) og Norman Reedus (50) foreldre sammen for første gang.

Selv om de nybakte foreldrene har holdt kortene tett til brystet når det kommer til detaljene rundt familiens nyeste tilskudd, avslørte Kruger i desember at de hadde fått en datter.

- Hun er veldig liten, og jeg er sliten. Jeg føler meg som en superhelt akkurat nå, fortalte hun i et intervju med Extra TV den gang.

Til tross for at lykken nå smiler for den flotte «Inglourious Basterds»-stjernen, er det ikke mange år siden tilværelsen så ganske annerledes ut.

- Store personlige tap

Sommeren 2016 ble det nemlig slutt mellom henne og «Dawson's Creek»-stjernen Joshua Jackson (40), og bare noen måneder senere, i 2017, mistet hun to mennesker som stod henne svært nær.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. To familiemedlemmer døde det året, i tillegg til at jeg brøt med kjæresten min etter ti år sammen. Det var store personlige tap og en veldig mørk periode, forteller skuespilleren til The I Paper, ifølge Contact Music.

Midt oppi all sorgen vant Kruger prisen for «Beste kvinnelige skuespiller» for sin rolle i det tyske dramaet «The Fade» under filmfestivalen i Cannes. Dette synes hun var vanskelig å takle fordi det føltes så overfladisk midt i alt det vonde som skjedde personlig.

- Folk så at det ikke bare var nok en film for meg. Det er noe med sorg og tap som viser hvor ufølsomme vi er som samfunn, inkludert meg selv. Man slår på TV og blir helt nummen av andres elendighet, sier hun videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Falt for nok en kollega

Diane og Joshua traff hverandre i 2006, da tyskfødte Kruger var nyskilt fra den franske skuespilleren og regissøren Guillaume Canet (45).

Duoen giftet seg aldri, og har ved flere anledninger gitt uttrykk for at ekteskap aldri var et mål.

- Jeg skal fortelle dere hvorfor vi ikke er gift! Vi er ikke religiøse. Jeg føler meg ikke noe mindre knyttet til Diane bare fordi vi ikke har stått foran en prest og hatt en gigantisk fest etterpå, uttalte Jackson til US Weekly i 2014.

To år senere, fire dager etter at Diane fylte 40 år, tok forholdet mellom henne og Joshua slutt.

Året etter begynte romanseryktene å svirre mellom Diane Kruger og Norman Reedus da de ble observert kyssende gatelangs i New York. Paret møttes for første gang i 2015 da de spilte de sammen i dramaet «Sky».

Under Golden Globe-utdelingen i januar i fjor dukket de for første gang sammen opp på den røde løperen, og bare fem måneder senere kom nyheten om at Kruger var gravid.

På yttårsaften i 2018 delte 42-åringen en åpenhjertig post med fansen på Instagram om året som hadde gått.

- 2018 har vært et år med nye begynnelser... Givende, men utfordrende reiser.. Men mest av alt, et år fylt med kjærlighet. Jeg vil gjerne takke alle vennene mine som har vært der for meg og oss dette året. Dere har løftet meg opp og fått meg til å smile, skrev hun blant annet før hun avslutningsvis hyllet «The Walking Dead»-kjæresten:

- Jeg vil gjerne takke Norman for å ha gitt meg datteren vår, og for å være en fantastisk far og partner. Jeg elsker deg!

LES OGSÅ: Khloé Kardashian åpner seg om bruddet i hjerteskjærende innlegg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer