Kris Humphries:

- Jeg var på et mørkt sted

Eksmannen til realitystjernen reflekterer over ekteskapet.

SKILTE SEG ETTER 72 DAGER: Kris Humphries og Kim Kardashian sitt forhold var en stor del av offentligheten ettersom det ble vist i realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians». Ekteskapet varte derimot ikke lenger enn 72 dager. Foto: NTB scanpix
SKILTE SEG ETTER 72 DAGER: Kris Humphries og Kim Kardashian sitt forhold var en stor del av offentligheten ettersom det ble vist i realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians». Ekteskapet varte derimot ikke lenger enn 72 dager. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste «Keeping Up With The Kardashians»-fans husker nok bruddet mellom basketballspiller Kris Humphries (34) og Kim Kardashian (38) i 2011.

Eksparet skilte seg etter kun 72 dager som rette ektefolk, og det ble i senere tid spekulert i om bryllupet var en bløff og et PR-stunt. Det tok hele to før skilsmissepapirene til slutt ble signert, og bakgrunnen for splittelsen skal ha vært at de var for forskjellige.

Siden den gang har det vært nokså stille fra 34-åringen, etter at han trakk seg unna rampelyset og heller fokuserte på basketballkarrieren. Men nå har han bestemt seg for å legge NBA-karrieren på hylla. Det deler han i et blogginnlegg for The Player`s Tribune hvor han også reflekterer over ekteskapet til realitystjernen.

VAR VANSKELIG: Basketballspilleren Kris Humphries skriver i blogginnlegget at han ikke visste hvordan han skulle håndtere skilsmissen med realitystjernen. Foto: NTB scanpix
VAR VANSKELIG: Basketballspilleren Kris Humphries skriver i blogginnlegget at han ikke visste hvordan han skulle håndtere skilsmissen med realitystjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forholdet var ekte

- Det ironiske i min karriere er at jeg først fant ut hva slags basketballspiller jeg var da jeg kom til Nets. Jeg følte endelig at jeg visste hvem jeg var. Også møtte jeg en jente som var veldig kjent, og jeg giftet meg. Jeg burde ha visst hva jeg gikk inn i, jeg var definitivt naiv om hvor mye livet mitt kom til å forandre seg. Men det eneste som plager meg er når andre sier at ekteskapet mitt var en bløff, skriver Humphries.

VAR EKTE: Kris Humphries har sett seg lei på at andre omtaler ekteskapet til Kim Kardashian som en bløff. Foto: NTB scanpix
VAR EKTE: Kris Humphries har sett seg lei på at andre omtaler ekteskapet til Kim Kardashian som en bløff. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre påpeker 34-åringen at forholdet mellom han og Kim Kardashian var ekte.

Det er tydelig at skilsmissen gikk hardt inn på Humphries, og han forteller at bruddet var brutalt ettersom forholdet var en så stor del av offentligheten.

- Jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere det fordi jeg trodde aldri at jeg skulle bli kjent på den måten. Jeg husker det øyeblikket da jeg ble buet på i Philly, og jeg tenkte «Hvorfor buer de på meg? Er det fordi jeg er han fyren fra tv? Tror det at jeg prøvde å bli kjent? Er det fordi de tror jeg ikke respekterte basketball?», skriver han og legger til:

- Den siste gikk hardt inn på meg, fordi alt jeg noensinne ønsket å være kjent for var basketball.

Saken fortsetter nedenfor.

Slet med angst

I de påfølgende månedene etter bruddet med Kardashian-stjernen forteller Humpries at han slet mye med angst.

- Det var omtrent et halvt år hvor jeg var på et mørkt sted. Jeg ville ikke forlate hjemmet mitt. Du føler at.. Jeg vet ikke. hele verden hater deg, men de vet ikke engang hvorfor. De kjenner deg ikke i det hele tatt. De gjenkjenner bare ansiktet ditt.

TØFF SKILSMISSE: Kris Humphrey skriver i blogginnlegget at skilsmissen gikk hardt innpå ham, og at det var en periode han ikke ville forlate huset. Foto: NTB scanpix
TØFF SKILSMISSE: Kris Humphrey skriver i blogginnlegget at skilsmissen gikk hardt innpå ham, og at det var en periode han ikke ville forlate huset. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre innrømmer basketballspilleren at han løy til andre ute i offentligheten når de spurte om det var han som var gift med Kim Kardashian.

- Jeg ville ikke være Kris Humphries. Det er den rareste følelsen i verden, å ikke ville være seg selv. Og jeg ønsket ikke å si noe for å forsvare meg selv, fordi det føltes som om jeg ikke kunne vinne den kampen uansett. Du kan ikke stå opp mot tabloidavisene.

DETTE ER ØVELSEN: Norske Johanna Grønneberg har trent Kim Kardashian i Los Angeles. Det var spesielt en øvelse stjerna likte ekstra godt. Vis mer

Visste at det ikke kom til å fungere

Både forberedelsene og selve bryllupet til Kim Kardashian og Kris Humphries var meget offentlig ettersom det ble sendt på tv.

Det ekstravagante bryllupet, der Kim blant annet skiftet brudekjole tre ganger, ble sendt som en del av familiens eget realityprogram «Keeping Up With The Kardashians», og skal ha skaffet høye seertall til programmet.

I 2017, seks år etter bruddet med Humphries fortalte Kardashian-stjernen om ekteskapet til basketballspilleren da hun gjestet «Watch What Happens Live With Andy Cohen.»

Ifølge ETonline fortalte realitystjernen at hun innså at ekteskapet med Humphries ikke kom til å vare omtrent med en gang etter at de hadde giftet seg.

- På det tidspunktet tenkte jeg bare «Herregud, jeg er 30 år gammel. Jeg må gifte meg», innrømmet hun og la til:

- Jeg tror mange jenter går gjennom det samme, hvor de frykter at de begynner å bli gamle og at alle vennene dine har barn. Så det var mer det som var situasjonen, men jeg visste allerede på bryllupsreisen at det ikke kom til å fungere.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot beskyldninger om neseoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer