Kelly Clarkson:

- Jeg var på en veldig mørk plass

Nå avslører popstjernen at kjendistilværelsen har vært vanskelig å takle.

ÅPENHJERTIG: Kelly Clarkson åpner seg om hvordan berømmelsen har påvirket familielivet.
ÅPENHJERTIG: Kelly Clarkson åpner seg om hvordan berømmelsen har påvirket familielivet. Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2002 vant Kelly Clarkson (34) «American Idol» da hun sang seg inn i amerikanernes hjerter.

I etterkant har hun bygget hun seg en solid musikk-karriere, og i dag er den talentfulle sangfuglen lykkeligere enn noen gang.

- Det faktum at jeg har klart å finne meg en mann som forstår og respekterer alt jeg gjør er helt utrolig. Og det faktum at jeg har disse fire vakre barna. Det går ikke an å bli heldigere. Jeg venter på at gulvet skal falle sammen under meg, forteller hun til Good Housekeeping, ifølge UsWeekly.com.

Popstjernen er mor til datteren River Rose (2) og sønnen Remington (7 mnd), i tillegg er hun stemor til ektemannens barn Savannah (15) og Seth (10).

Men Clarkson har ikke alltid vært like fornøyd med kjendistilværelsen.

- Jeg var på en veldig mørk plass i lang tid. Det er bare så vanskelig å ha et normalt liv. Jeg elsker å synge, og jeg elsker å snakke med fans jeg møter underveis. Det er bare all dritten som kommer med jobben som jeg ikke liker.

- Jeg er ikke glad i å reise for jeg er aldri hjemme. Det er veldig hardt når man har en familie, forklarer hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

KAPRET DRØMMEMANNEN: Kelly Clarkson og Brandon Blackstock hadde kjent hverandre i mange år før de giftet seg. Brandon er nemlig sønnen til Kellys manager, Narvel Blackstock. Foto: Scanpix     
KAPRET DRØMMEMANNEN: Kelly Clarkson og Brandon Blackstock hadde kjent hverandre i mange år før de giftet seg. Brandon er nemlig sønnen til Kellys manager, Narvel Blackstock. Foto: Scanpix      Vis mer

Vil ikke ha flere barn

Videre avslører «Piece by Piece»-sangeren at hun hele tiden tenker på å ofre musikk-karrieren til fordel for familien.

- Jeg sliter med konstant skyldfølelse. Jeg ikke jobbe, og jeg tror det er fordi jeg har det valget at jeg føler skyld. Det er viktig for jentene mine å se at jeg som kvinne kan gjennomføre alle disse tingene samtidig som jeg er en god mor.

Etter at barna kom til verden føler Kelly seg likevel mer selvsikker enn tidligere.

- Jeg høres ut som et redskap, men å bli mor har gjort meg trygg på et helt annet nivå. Jeg har aldri følt meg så sterk før.

Men artisten ønsker seg ikke flere barn.

- Jeg kommer ikke til å bli gravid igjen. Det har vi forsikret oss om at vil være umulig etter min siste fødsel. Jeg har hatt verdens verste svangerskap og sa til legen min: «Hvis du ikke fikser dette riktig og jeg ender opp med å bli gravid igjen, så kommer jeg og finner deg».

Saken fortsetter under bildet.

Til tross sin hektiske hverdag finner hun alltid tid å sette av til kvalitetstid med ektemannen, som hun giftet seg med i 2013, hver eneste kveld.

- Vi legger ungene og så går vi ut og setter oss ved vannet med et glass vin. Plutselig er klokka 2 om natta, smiler hun, ifølge nettstedet.

- Vi er trøtte om morgenen, men vi trenger tid sammen for å pleie forholdet. Han giftet seg som 21-åring for første gang og vet hvilke feilgrep vi skal holde utkikk etter.

This little guy is magic 😊 #RemyB

A photo posted by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

LES OGSÅ: Mel C: - Jeg ble mobbet i Spice Girls