SMERTER: I et nytt intervju forteller Karoline Dyhre Breivang om da datteren kom til verden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMERTER: I et nytt intervju forteller Karoline Dyhre Breivang om da datteren kom til verden. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Karoline Dyhre Breivang:

- Jeg var overbevist om at jeg skulle miste bena

Håndballstjernen innrømmer at smertene da datteren kom til verden ikke lignet noe annet.

I oktober 2016 ble den tidligere håndballstjernen og «Mesternes mester»-aktuelle Karoline Dyhre Breivang (38) mamma for første gang, da hun og samboeren Thomas Grotle fikk datteren Jenny (2) sammen.

Siden den gang har 38-åringen delt en rekke glimt fra sin nye hverdag som småbarnsmor i sosiale medier.

Året etter at datteren kom til verden, ga Karoline seg på topp med håndballen og kan se tilbake på en imponerende karriere. Hun er sterkere enn folk flest, og i disse dager viser hun også sin styrke i «Mesternes mester» på NRK.

Smerter

Det er nemlig mye som har skjedd i 38-åringens liv de siste årene, og i et nytt intervju med KK forteller Karoline om den overveldende følelsen da hun ble mor.

- Det var virkelig like fint som alle sier at det er. Å skulle bli så glad i et lite menneske på så kort tid var jeg tydeligvis ikke helt forberedt på. Når det å sitte og se på et menneske sove virker altoppslukende, da blir man nesten litt fascinert av hele den «få barn»-greia, sier hun til magasinet.

GULLJENTA: Karoline har vært med på mange av Norges mesterskapsmedaljer. Her hadde Norge tatt gull i EM i 2004. Foto: NTB Scanpix
GULLJENTA: Karoline har vært med på mange av Norges mesterskapsmedaljer. Her hadde Norge tatt gull i EM i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme intervju forteller Karoline åpenhjertig om fødselen, og sier at det var noe helt annet enn noe hun hadde vært borte i tidligere, selv også skader i håndballsammenheng.

- Jeg synes det er fascinerende å se hva kroppen faktisk kan klare - både på og utenfor håndballbanen. Jeg var for eksempel spent når jeg skulle føde, om det kunne relateres til smerter jeg hadde opplevd på håndballbanen, eksempelvis det å ta korsbåndet eller få fingeren ut av ledd - for det har jeg jo gjort mange ganger. Men det skal sies at det var noe helt annet å føde et barn. Jeg måtte ha epidural, og var overbevist om at jeg skulle miste bena en periode der, sier hun.

Vil gi datteren søsken

Da Se og Hør møtte 38-åringen i forbindelse med premieren på «71 grader nord» i fjor, lettet Karoline også på sløret om livet som mamma for.

- Det er overveldende å være forelder. Det er slitsomt til tider, men en fantastisk glede og mye kjærlighet. Jeg trodde ikke man kunne bli så glad i et lite menneske så fort, sa hun.

- Livet er annerledes, det er utrolig givende, la hun til.

Som man kan få inntrykk av på Instagram, har Karoline med seg datteren på mye spennende. Den lille jenta skal ifølge moren være svært nysgjerrig.

- Bare hun får være der det skjer, så er hun happy.

I samme intervju innrømmet håndballprofilen også at hun gjerne ønsker å gi datteren søsken.

- Når man har søsken selv, så har man jo lyst til at ungen sin skal ha søsken.

Reiste fra datteren

Videre forklarte Karoline at det var vanskelig å reise fra datteren da hun var på inspillingen til «71 grader nord» året før.

- Jeg har vært borte fra henne før, i forbindelse med at jeg gjorde comeback etter tre måneder, men det var lenger denne gangen enn tidligere. Men hun ble selvsagt passet godt på av pappaen sin og besteforeldre, så det gikk fint, sa hun.

Likevel innrømmet håndballstjernen at det var øyeblikk under turen hvor savnet ble ekstra stort.

- Det er klart at når jeg så henne på FaceTime de få gangene vi fikk det, at hun hadde lært seg å vinke og sånn, så var det litt sånn «herregud, hva er det jeg har gjort?», men som samboeren min sa, «hun har ikke gjort noen astronomiske fremskritt mens du har vært borte», sa hun lattermildt og fortsatte:

- Det er jo sånn man føler når man ikke var der da hun gjorde det, men så har man fått med seg veldig mange andre ting, og samtidig en fantastisk tur, så da går det på en måte bra.

LES OGSÅ: - Vanskelig å holde motet oppe uten penger

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

Svensk actionstjerne tiltalt for drap på kona

Svensk actionstjerne tiltalt for drap på kona

Gjemte seg på hemmelig babyshower

Gjemte seg på hemmelig babyshower

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Brudd for Lady Gaga

Brudd for Lady Gaga

Tar mysterium med seg i graven

Tar mysterium med seg i graven

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Dette «beviser» hemmelig romanse

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255