TAR TIL ORDE: - Jeg blir veldig forundret når jeg ser intervjuer med ham og ser at han har inntatt en form for offerrolle, sier Magnhild Vik, som er svært kritisk til Finn Olav Oddes oppførsel etter «Farmen».
TAR TIL ORDE: - Jeg blir veldig forundret når jeg ser intervjuer med ham og ser at han har inntatt en form for offerrolle, sier Magnhild Vik, som er svært kritisk til Finn Olav Oddes oppførsel etter «Farmen». Vis mer

- Jeg var opprørt og sendte ham en melding

«Farmen»-Magnhild er frustrert over konkurrentens oppførsel.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter at Olav Harald Ulstein (51) kalte sin «Farmen»-konkurrent Finn Olav Odde (56) for en «motbydelig og ynkelig mann» har krangelen mellom de to kamphanene  fortsatt i media med uforminsket styrke. Mye av grunnen til det er at Finn gjentatte ganger har etterlyst en unnskyldning fra Olav.

Den unnskyldningen har latt vente på seg, noe som har fyrt opp situasjonen ytterligere.

Nå melder også en av de andre deltagerne, Magnhild Vik (42), seg på i diskusjonen.

- Helt feil

- På «Farmen» inntar man en rolle mer eller mindre bevisst. Frank får gjennomgå først. Når han måtte ut, trodde alle at det skulle bli roligere på gården. Men det ble ikke. Da tok jo Olav over, sier Magnhild til Seoghør.no.

- Olav tok drittsekkrollen, og brukte to alt for kraftige, stygge ord. Det ble kimen til alt styret, mener hun.

Finn Olav har til VG tidligere uttalt at han mener TV 2 i år har laget mobbe-TV. Magnhild er langt fra enig i den vurderingen.

SABOTERTE: Etter å ha blitt valgt til førstekjempe tre ganger på like mange uker, bestemte Finn Olav og Ørjan seg for en uke siden for å gå løs på røykhuset for å sørge for at storbonden Olav ikke fikk godkjent ukesoppdraget.
SABOTERTE: Etter å ha blitt valgt til førstekjempe tre ganger på like mange uker, bestemte Finn Olav og Ørjan seg for en uke siden for å gå løs på røykhuset for å sørge for at storbonden Olav ikke fikk godkjent ukesoppdraget. Vis mer

- Mobbe-debatten er en fullstendig avsporing. I en mobbe-situasjon har man to parter som ikke er likeverdige. Sterk mot svak. Her er det snakk om to voksne menn som er like sterke fysisk og psykisk. En av dem bruker noen ord fordi han føler den andre har brutt en avtale. Å kalle dette mobbing er fullstendig feil etter min mening!

- Tar på seg offerrollen

Den beinharde kvinnen fra Innfjorden i Rauma kommune i Romsdal liker ikke måten 56 år gamle Finn har opptrådt på i etterkant av «Farmen»-innspillingen.

- Jeg blir veldig forundret når jeg ser intervjuer med ham og ser at han har inntatt en form for offerrolle. Inne på «Farmen» var han jo ikke sånn! Jeg ventet absolutt ikke at han i ettertid skulle gå ut å fyre seg opp under at dette mobbing.

- Har du snakket med ham om dette?

- Nei, det har jeg ikke. Men jeg sendte ham en melding, der jeg oppfordret ham til å komme med litt mer nyansert informasjon. Jeg føler ikke at det er rett det han sier. Olav er faktisk en meget reflektert, sympatisk og trivelig mann. Finn har sørget for at Olav får mye dritt fra så mange folk, og det synes jeg ikke at er greit.

- Grensen er nådd

FÅR KRITIKK: Finn Olav Odde får kritikk for flere av de andre deltagerne i «Farmen». Foto: Tor Lindseth
FÅR KRITIKK: Finn Olav Odde får kritikk for flere av de andre deltagerne i «Farmen». Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Fikk du svar på meldingen du sendte?

- Nei. Men jeg må innrømme at jeg var ganske opprørt da jeg sendte den. Først og fremst fordi jeg har fått utrolig mye hets på nett. Om at jeg er falsk, ei heks, at jeg er like fæl som Olav og så videre. Men jeg kan ikke la det gå inn på meg, for disse menneskene kjenner meg ikke, sier hun.

Nylig ble også Magnhild kalt et «mobbe-troll» av Finn Olav. Det toppet alt, ifølge henne selv.

- Når han i tillegg prøver å bortforklare det utsagnet ved å si at det er løgn, da føler jeg at grensa er nådd. Derfor sier jeg ifra.

Vurderer å droppe festen

- Tror du det blir god stemning på finalefesten da, Magnhild?

- Tja... Jeg har i hvert fall vurdert ikke å reise.

«Farmen»-deltageren synes hele situasjonen har utviklet seg til å bli bare trist.

- Det fortvilende oppi det hele er at uansett hva jeg eller Olav går ut og sier, vil det bare bli unnskyldninger. Det er ikke vits å prøve engang. Det er fortvilende og frustrerende, sier hun til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 onsdag klokka 21.40 og søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg brukte ikke truse på «Farmen»

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer